Citat:
În prealabil postat de cozia
Tot aud stiri despre aceste demersuri hastagite impotriva SMkt-urilor,
|
Boss vezi că haștagiștii s-au închinat la supermarket cu 2 mâini și era una Dana Hering de cerea oamenilor să meargă cu stegulețe cu uniunea europeană luni 10 februarie, la cumpărături.
Deci vezi diferența între iugoslavi și români, la aceia politicienii au susținut boicotul și nu au avut presă și influenceri atât de preaaplecați intereselor comerciale ale altora, de aia Croația a și intrat mai repede în Schengen că știu să urmeze un plan.
Ca să nu mai spun că boicotul s-a ținut, deși guvernul croat a limitat anumite prețuri la alimentele de bază, a crescut gama alimentelor cu preț redus și s-or fi făcut și acolo promoții.
La român dacă-i dai o promoție care e mai mult înșelătorie de marketing îți pupă picioarele, cei care au ținut cu supermarketurile nu merită niciun fel de solidarizare cu ei când le va fi greu sau se vor plânge de costul mâncării.
Plus că logica era simplă la cerere mare - prețuri mari, cererea reglează piața, deci trebuie să faci o cerere limitată la strictul necesar pt ca să apară reducerile, dacă te înghesui ca o vită îndoctrinată în parcarea supermarketului nu mai ai nicio scuză.
Citat:
Faptul ca pe tine te deranjeaza faptul ca licenta de vanzari alimente nu ar trebui combinata cu cea de alcool, sau scule electrice, haine de exemplu denota ca gandesti fix ca un politician(!) care in loc sa incurajeze atmosfera de piata relaxata, libera, si spiritul de comunitate iubitoare, dornica de comunicare, doresti sa segmentezi totul si sa storci mai mult multiplicand licentele.
|
Lidl și Kaufland își crează avantaj că vând lucruri care intră sub licențele altora, cum ar fi să vândă Dedeman creveți, pateuri, sau Altex-ul sau alte firme.
Nu mai spun că falimentau afacerile mici din cauza carantinei - dar supermarketurile erau exceptate și au înregistrat vânzări astronomice.
Kaufland care era din același consorțiu cu Lidl i-a separat cu garduri de fier pe clienții nevaccinați, nu poți să uiți ofensa asta dacă ești patriot lucid și iubitor de drepturi și libertăți.
https://www.bizbrasov.ro/2021/11/22/...i-nevaccinati/
Nu vezi că ALDI care e rivalul Lidl nu are loc să intre în piața românească de ei că s-au extins și au acaparat și imobiliar tot ce era vandabil ca vad comercial.
Îți dai seama că ăștia sunt și cei mai mari propietari de imobile de la hale mari la foste buticuri, nu vom mai scăpa neam de reclama lor agresivă ca la jocurile de noroc
Citat:
Continui sa vorbesti despre locuri de unde sa ne procuram hrana buna, curata, ieftina, prietenoasa cu organismul nostru dar nu spui de unde.
In cel mai mare oras, Bucurestiul, nu mai exista asa ceva "coborat din cer" decat poate la 0.1% de bogati care comanda de pe la "fermele eco" in care DOAR EI AU INCREDERE.
|
Am mai explicat există familii care produc miere de pildă, eu iau numai de acolo mierea, când e toamna recoltă îmi cumpăr la 10 kg sau mai mult să pun pt iarnă.
În fiecare județ există oameni care mai fac o brânză în casă și vând limitat că nu-i vezi zilnic, nu cred că toți sunt samsari, la unii care au recoltă mică dar nu au cu ce să o vândă probabil le convine să dea la ăștia de au dubițe cu care cară marfa la piață.
Citat:
PS: Un politician adevarat al viitorului nu a sistemului mizerabil si corupt de acum, cum banuiesc ca aspiri sa devii, are in vedere majoritatea si bunastarea majoritatii populatiei nu minoritatea! Minoritatea urmeaza si ea linistita si in banca ei majoritatea, insa nu dicteaza ea conditiile de viata a majoritatii!
Parerea mea este ca daca nu gandesti in termenii de mai sus, iti vei pierde vremea degeaba in politica care va urma se pare in scurt timp, in urmatoarea etapa a dezvoltarii umanitatii.
|
Nu candidez la nimic, nu sunt membru de partid, din ce am văzut până prin anii 50 erau doar bărbați în Parlamentul României, deci politica e nativ făcută pt bărbați se potrivește mănușă din vremea Greciei antice, unde tot bărbații făceau și retorică, și filosofie, și discutau despre administrarea cetății.