Citat:
Intrati aici si faceti diferenta cu restul candidatilor!
Nici nu stiu de ce si pentru ce n-am votat cu el ca doar stiam in subconstient ca e cel mai bun!
Recunosc, am fost un dobitoc ca m-am gandid la altii!
Daca mai participa sigur votez cu domnul Cristian Diaconescu!.. viitorul presedinte al Romaniei Respectate!
Faceti tot ce tine de voi sa iasa el! Merita!
E foarte important cine va fi presedintele Romaniei Respectate!
Oare, nu s-ar putea sa lepadam toti patimile politice ultrashe si sa-l alegem pe cel mai bun dintre cei mai buni?
|
Iata
aici ca domnul Ilie Gavril Bolojan face o mutare foarte serioasa si spectaculoasa promovandu-l pe domnul Cristian Diaconescu in pozitia de sef al cancelariei prezidentiale interimare, consilier pe probleme de securitate.
Daca nu l-au primit suveranistii de candidat orbiti de CG, poate-l primesc USListii de candidat credibil la prezidentiale pe CD deoarece Crin oricat de bine ar vorbi liber n-are nicio sansa de calificare in turul 2 si nici nu stie vorbi bine engleza, aptitudine foarte importanta pentru postul de presedinte. Toata lumea il cunoaste de chiulangiu, ca era primul la absente in parlament si ca era mare pokerist prin subsoluri, ca a pierdut pariul cu Basescu, a zis ca sigur va fi demis de popor si s-a tinut de cuvant dupa ce a pierdut si s-a retras, mai ales ca pnl a scos sub 20% la europarlamentare si a stat 10 ani pe banii sotiei la Bruxelles band bere si putorind prin locuri ascunse pitoresti. Acuma ca-i pensionar de lux nici nu stiu de ce se-ncurca, legandu-se la cap cu ce nu-l doare? Vanitatea! Daca totusi ajunge, oare ce va face pentru tara, pentru romani? Va invata sa schieze si sa joace golf pe terenurile facute de Iohannis? Sau ce va face? Va tine discursuri electrizante la oglinda? Oricum nimeni nu-l crede si nu-l ia in serios dupa ce a dat legea cenzurarii istoriei si culturii, singura lege pe care a lucrat-o, si dupa ce a daramat in vremea lui Basescu cele 2 referendumuri validate, 1 camera 300 parlamentari, uneltind sa nu fie puse in aplicare. Poporul stie cine este. Asa ca nu intra in turul 2 cu tot sprijinul tuturor televiziunilor asa ca ce vor ei sa ne gandim ca ar putea castiga?! Candideaza degeaba. Cam cat Ciuca va lua si el umilind 3 partide deodata ca doar n-o sa-l voteze psdistii sau udmristii? Nici PNListii lui nu-l voteaza, doar s-au folosit de el, sa acopere cu el dezastrul din alegeri si sa castige timp. Mai bine s-ar retrage decat sa nu-si dea seama cu inconstienta de ceea ce urmeaza! Il tepuiesc astia cu sondajele... si-l tin pe televiziuni. Nu-l iubeste nimeni desi seamana cu Alain Delon.