Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Pai dacă tu ai mânca sănătos,ai bea doar apă și băuturi naturale, fermentate și n-ai consuma droguri,precum tutun și altele…
Pai n-ai mai fi bolnav,plus că adoptând o dietă de acest fel te vindeci in mare parte de anumite boli și le încetinești pe celelalte mai grave.
Bagi in faliment industria farmaceutica prietene.
Bagi in faliment toate fermele de porci,vite (carne/lapte)găini(carne/ouă) care îți oferă în supermarket carne,oua, lapte, brânză pe bandă rulantă
|
E parțial adevărat ce spui, dacă se închid fermele de porci, vite, găini tot noi o să tragem fiindcă ei vor să facă foarte scumpă mâncarea normală.
Eventual or să te lege de supermarket și Antihrist să iei mâncare numai cu semnul fiarei, că n-o să mai fie surse independente de alimentare.
Vitele sunt cam kosher, dar au scumpit carnea asta ca s-o facă prohibitivă.
Citat:
Este mai profitabil să mănânci nesănătos, să consumi alcool, să fumezi să etc.
|
Se iau accize pe tutun, alcool, și din păcate pe combustibili ca să-ți limiteze autonomia de deplasare.
Citat:
Este un cerc vicios și tu ești manipulat non-stop să-l întreții mai ales prin campanii
agresive de publicitate fizică, prin TV/net și prin social media.
|
Observ că cea mai agresivă reclamă e la jocuri de noroc, după la industria farmaceutică mai ales pe posturile RTV cu public îmbătrânit apoi la ofertele din Lidl.
Deci toate trei se îngemănează și au aceeași obsesie să te mulgă și de ultimul ban și să-ți vândă iluzii de împlinire, sănătate sau fericire.
Viciul aduce cei mai mulți bani,și ei ne fură legal exploatând asta și ucigându-ne lent in timp ce ne jefuiesc.
Citat:
Și eu inca mă lupt cu tentații ale viciilor avute sau ale alimentației nesănătoase sau interzise biblic/Coran.
Vom continua…
Voi cum vă raportați la acestea?
|
De băut se bea în creștinism vin și pe Athos chiar tărie grecească, cafea se bea și ea, rahatul e oferit ca tratație ospitalieră.
Eu văd carnea de porc ca pe o rezistență culturală în Balcani, te călca oslimanul cu trupele hrăpărețe, îți fura mieii și oile, dar de porc nu se atingea, nici nu cerea tribut în carne de porc sau pasăre.
Nu cred că porcul crescut în bătătură te distruge ci parizerul sintetic cu zgârciuri, cocoloașe, resturi și lături la care se înghesuie apărătorii supermaketurilor, mezelurile din supermarket sunt matematic sursă de cancer în timp.
Pt ei supermarketul nu e sursă de îmbolnăvire și extorcare, ci e investiție strategică.