Subiect: Ajutor
View Single Post
Vechi 08.04.2008, 06:41:58
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bitza
ORICUM TREBUIE SA RECUNOASTETI CA ACEST TOPIC SA "REAPRINS" NUMAI DATORITA MIE,CA DACA EU NU INTERVENEAM cu capodoperele mele,asa murea ca nu se mai scrisese de 2 saptamani si nici nu mai erau sperante....treb. sa recunoasteti ca eu sunt nr.1 pe forum la creat controverse si nimeni nu ma intrece....deci treb. sami multumiti ca mai anim un pic situatia si mai agit spiritele,oricum eu sunt forumistul ideal,toti adminii ar vrea sa ma aiba la ei,
draga bitza, cum iti mai spuneam si in particular, ar fi mai bine si de folos noua si altora daca am incerca sa avem dreapta socoteala cand postam ceva, nu sa urmarim agitarea spiritelor. eu inca mai cred ca cei care vin pe acest forum cauta linistea, nu devalmasia.

nimeni nu zice sa nu-ti sustii o parere, chiar si un spirit de gluma poate ca sa dsetinzi o situatie, dar cu bolile sufletului si ale mintii nu e de glumit. sa nu ne ascundem in spatele anonimitatii internetului si sa dam frau liber patimilor spunand ce ne vine la gura. sa nu dam un branci unui om pe care nu stim daca il mai putem ridica.

apropo, sa stii ca georgiana a mai deschis si alte topice pe problema sa, pe alte sectiuni, unde a si primit raspunsuri la vremea respectiva. deci, "reaprinderea" lui poate nu era tocmai necesara.
Reply With Quote