Citat:
În prealabil postat de Iorest
„Călinuțul” a fost ales de peste 2 milioane de oameni, fie că ne place sau nu, fie că PNL-PSD au dus oamenii pe la sat cu mașinile acoliților de partid la vot cu instrucțiuni clare de vot.
|
Asta este părerea ta că Georgescu ar fi obținut acele voturi, în realitate anularea procesului electoral în integralitate a dus și la anularea tuturor așa-ziselor voturi luate de autointitulatul „președinte ales”. De altfel, din câte am înțeles,
CCR a dat niște explicații în motivarea anulării referitoare la caracterul substanțial nedemocratic, ilegitim (și inclusiv anchetat ca ilegal) al unor mulțimi de voturi așa-zis obținute de Georgescu, ceea ce evident că a putut duce la anularea și legală a întregului proces electoral.
Și prin intermediul unor articole de presă online, am văzut și eu niște specimene de așa-ziși „activiști politici” de-ai lui Georgescu, așa încât „georgiștii” nu mai pot să prostească decât pe naivi și pe cei care se lasă prostiți. La mijloc a fost și o amplă operațiune de manipulare, asemănătoare întru câtva unei alte ample operațiuni de manipulare, anume cea cu „#rezist”, „justiție, nu corupție”, „spitale, nu catedrale”, „Dragnea în zeghe la pușcărie”, „ciuma roșie”, „hai la vot” (că îți spunem noi cu cine să votezi...) și așa mai departe, cea care a și stat în spatele „emergenței” extremismului bizar ultraliberalo-neomarxist, șoroșist reprezentat de USR - PLUS, întruchipate de personaje extrem de dubioase gen Barna, Cioloș și cei „dimpreună” cu ei și cu păpușarii lor.
De altfel, se vorbește chiar de câțiva ani, nu doar de câteva săptămâni, cum fac cei de la RTV, despre legături, conexiuni în culise între „noua dreaptă” și „noua stînga” și între păpușarii lor, dintre care unii probabil că sînt păpușari ai ambelor tabere, a se vedea dezbaterea despre „BINOMUL AUR-USR” începută de mine aici pe forum.
(Nu întîmplător aceste două mănunchiuri de forțe distructive au colaborat politic la moțiunea împotriva lui Cîțu, când AURiștii au fost cooptați pentru a da putere de negociere Șoroșiștilor, doar că și atunci „feseniștii” au fost mai deștepți decât „binomul USR-AUR”; asemănător, extremiștii de AUR s-au folosit de fîrtații lor de la USR, pentru a forța presupusa, așa-zisa suspendare a lui Iohannis. Că doar nu degeaba li se mai spune și „fîrtați de lapte”...)