Citat:
În prealabil postat de cozia
Felicitari, este foarte buna scurta analiza de mai sus!
|
Eu am auzit de Georgescu de peste 10 ani, și chiar aveam așa, fără să fi audiat prea mult și fără să îi fi citit cărțile, o părere cumva pozitivă despre el, însă nici măcar în trecuta „campanie” nu i-am acordat practic nicio atenție.
Este o dezamăgire extraordinară, pentru România și pentru români (că eu nu aveam vreo amăgire, în plus părea doar un candidat „de umplutură”, iar escrocii cvasi-infracționali care au produs așa-zise „sondaje sociologice” au avut grijă să întrețină reprezentări false referitoare la „opinia publică”); însă
nu mi-aș fi imaginat că se dedă la asemenea escrocherii absolut incalificabile, și pentru care ar trebui eliminat de administratorii alegerilor de la orice viitoare candidatură politică. Și asta o spun doar ca o exprimare elegantă, că este destul de clar multora că este un caz mult mai grav decât a reușit să pară și inclusiv consecințele ar putea fi mult mai drastice decât ce am menționat eu. Efectiv ne-a făcut nația, Biserica și țara de o rușine incredibilă cel puțin la nivel „euro-atlantic”, dacă nu cumva chiar mondial.