View Single Post
Vechi 18.02.2025, 19:15:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Eu am auzit de Georgescu de peste 10 ani, și chiar aveam așa, fără să fi audiat prea mult și fără să îi fi citit cărțile, o părere cumva pozitivă despre el, însă nici măcar în trecuta „campanie” nu i-am acordat practic nicio atenție. Este o dezamăgire extraordinară, pentru România și pentru români (că eu nu aveam vreo amăgire, în plus părea doar un candidat „de umplutură”, iar escrocii cvasi-infracționali care au produs așa-zise „sondaje sociologice” au avut grijă să întrețină reprezentări false referitoare la „opinia publică”); însă nu mi-aș fi imaginat că se dedă la asemenea escrocherii absolut incalificabile, și pentru care ar trebui eliminat de administratorii alegerilor de la orice viitoare candidatură politică. Și asta o spun doar ca o exprimare elegantă, că este destul de clar multora că este un caz mult mai grav decât a reușit să pară și inclusiv consecințele ar putea fi mult mai drastice decât ce am menționat eu. Efectiv ne-a făcut nația, Biserica și țara de o rușine incredibilă cel puțin la nivel „euro-atlantic”, dacă nu cumva chiar mondial.
Și ce escrocherie a făcut, a candidat și i s-a validat dosarul, nu a fost invitat la tv care era capturat de PSD-PNL care monopolizau din banii de la buget spațiul de emisie cu milioane de euro.
Și-a făcut campanie unde a putut, a mai fost propulsat prin interzicerea reclamei lui de către PSD cu câteva zile înainte de vot- tot timpul când vrei să interzici de fapt stârnești, iar PNL a generat o platformă copiată după campania Frate pentru frate din Rusia al cărei algoritmi l-au călărit simpatizanții lui Georgescu.

Toate partidele și-au făcut campanie pe unde au putut, doar că PNL,PSD nu mai prind la publicul de pe net, care s-a mutat acolo tocmai că nu mai suporta minciunile, caracterul dictatorial al televiziunilor clasice și al unora de tip bot, cretianu.

Votul pt Georgescu e și un vot împotriva campaniei cu dejecții pe care o generează televiziunile clasice și unii dintre așazișii jurnaliști independenți.

Nu-l votăm că e cel mai bun de pe pământ ci ca să descurajăm campania de scursuri ale societății întreținută de toți care scrâșnesc din dinți de ură la adresa unui candidat.

Last edited by Iorest; 18.02.2025 at 19:18:49.
Reply With Quote