View Single Post
Vechi 19.02.2025, 11:09:02
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
Zmeta.ro
Eu am auzit de Georgescu de peste 10 ani, și chiar aveam așa, fără să fi audiat prea mult și fără să îi fi citit cărțile, o părere cumva pozitivă despre el, însă nici măcar în trecuta „campanie” nu i-am acordat practic nicio atenție. Este o dezamăgire extraordinară, pentru România și pentru români (că eu nu aveam vreo amăgire, în plus părea doar un candidat „de umplutură”, iar escrocii cvasi-infracționali care au produs așa-zise „sondaje sociologice” au avut grijă să întrețină reprezentări false referitoare la „opinia publică”); însă nu mi-aș fi imaginat că se dedă la asemenea escrocherii absolut incalificabile, și pentru care ar trebui eliminat de administratorii alegerilor de la orice viitoare candidatură politică. Și asta o spun doar ca o exprimare elegantă, că este destul de clar multora că este un caz mult mai grav decât a reușit să pară și inclusiv consecințele ar putea fi mult mai drastice decât ce am menționat eu. Efectiv ne-a făcut nația, Biserica și țara de o rușine incredibilă cel puțin la nivel „euro-atlantic”, dacă nu cumva chiar mondial.
Și ce escrocherie a făcut, a candidat și i s-a validat dosarul, nu a fost invitat la tv care era capturat de PSD-PNL care monopolizau din banii de la buget spațiul de emisie cu milioane de euro.
Și-a făcut campanie unde a putut, a mai fost propulsat prin interzicerea reclamei lui de către PSD cu câteva zile înainte de vot- tot timpul când vrei să interzici de fapt stârnești, iar PNL a generat o platformă copiată după campania Frate pentru frate din Rusia al cărei algoritmi l-au călărit simpatizanții lui Georgescu.

Toate partidele și-au făcut campanie pe unde au putut, doar că PNL,PSD nu mai prind la publicul de pe net, care s-a mutat acolo tocmai că nu mai suporta minciunile, caracterul dictatorial al televiziunilor clasice și al unora de tip bot, cretianu.

Votul pt Georgescu e și un vot împotriva campaniei cu dejecții pe care o generează televiziunile clasice și unii dintre așazișii jurnaliști independenți.

Nu-l votăm că e cel mai bun de pe pământ ci ca să descurajăm campania de scursuri ale societății întreținută de toți care scrâșnesc din dinți de ură la adresa unui candidat.
De pe net, iata ca mai sunt tineri frumosi si liberi care nu se lasa sedusi si tzepuiti de ipocritus maximus,
de acest fumiGeo-Țăcăling-cămăia.

Citat:
Ahahahaha! Piticul Kremlinescu iar nu și-a luat minimarțienii și aseară, invitat la MarșTV, a fost cam supy. Am remarcat 3 subiecte:
1. Deci Țăcălin a zis foarte clar că dupe ce iese președinte gata cu partidele. Știe el asta! Păi patroane, e cam aiurea asta. Că cam peste tot unde s-au interzis partidele s-a terminat cam nașpa pentru popor. Toți suntem supărați pe politicieni și partide, dar tot noi i-am ales. Liderii sunt oglinda poporului. Avem lideri bișnițari, inculți, mincinoși și cu interes doar pentru combinații în interes propriu? Ce surpriză, dar haideți să ne uităm și la noi puțin. Hai să ne uităm și la tine băi Kremlinescule că doar tu te plimbai prin Occident liber când românii stăteau la coadă la pâine, carne și lapte. Iar după, fără să știm cum, ai stat în gaura aia plină de spioni și trădători numită Viena unde te-ai ales cu niște proprietăți pentru care un român își rupe cârca o viață și tot nu ajunge să dețină așa ceva.
2. Elimină personal rețeaua Soroș după ce iese președinte. Hai să vă explic niște chestii. Soroș ăsta dacă dă o beșină mai puternică riscă să facă AVC. Acest monstru plin de bani, a donat prin fundația lui o grămadă de bani către mii de asociații din țările care au fost călcate pe cap de regimul comunist și au fost ținute ostatice în URSS de către iubirea rusească. A dat bani asociațiilor care se ocupau cu promovarea valorilor democratice. Respectarea drepturilor cetățenilor, lupta pentru o justiție independentă, promovarea educației și dreptul la liberă exprimare. Nici nu-mi pasă ce interes avea atâta timp cât ne-a făcut un bine. Însă e fascinant că acest Soroș a devenit un monstru prima oară în ochii Ruziei, că acțiunile lui erau clar împotriva intereselor lor dictatoriale. Cumva, Soroș și soroșist a devenit o ștampilă pe fruntea celor care demascau impostorii cu dovezi reale și clare și le stricau planurile ascunse unor trădători pentru care totdeauna interesul propriu a fost pe primul loc. La fel cum regimul de la Moscova l-a demonizat pentru că “rețeaua Soroș” arăta lumii fața lor reală, așa a făcut și Dragnea când voia să se scape de pușcărie, și la fel face și Kremlinescu. Dar cumva acum e un termen general, spui un adevăr cu dovezi despre el? Ești clar soroșist. Chestia e că fix el, când Soroș băga bani masiv în asociațille din RO, se hrănea cu banii lui Soroș, dovedit. Iar acum, noi, ăștia care ne dăm cu părerea pe interneți suntem acuzați că luăm bani de la Soroș. Fără dovezi că nici nu au cum să existe. Nici nu contează, important e că ne bagă la dubă. Nu mă sperie delirul lui, mă sperie că oamenii nu înțeleg ce înseamnă să închizi gura libertății de exprimare și cum totul, de fiecare dată când dilii au ajuns la putere, s-a întors împotriva lor.
3. Nu va participa la dezbateri și nu va răspunde presei. Pentru că toată presa e cumpărată. Ah, dar duamna de la MarșTV nu e cumpărată? Nu a trăit toată viața, cu dovezi, luând bani și pupând în cur toți securiștii care au devalizat și privatizat pe nimic țara? Pe ăia care au furat prin scheme piramidale banii românilor creduli? Pe toți ăia care și atunci, și acum, erau prieteni cu Kremlinescu? O adunătură de securiști care au furat cât au putut, iar acum, toți sunt fete virgine și oameni cinstiți care vor binele poporului. Normal că piticul psihopat nu dorește să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, pentru că nu are ce. El doar hrănește frustrările oamenilor cu idei care sună bine, dar care sunt imposibil de pus în practică. De asta el doar spune că ne e rău că X (parțial adevărat), că el poate să facă Y (sună bine), dar nu mai spune și cum o să facă. Că tot ce spune el sunt fantezii. Și normal că va răspunde doar unei duamne care e îndrăgostită de el, că doar își va răspunde singur la propriile întrebări.
Altfel, când cineva îl întreabă ceva ce nu-i convine, e forțat să închidă ochii și să-și spună în mine “Tu, soroșistule, mi-aș dori să mori!”, dar să răspundă “Eu vreau pace, iubirea față de popor și glie e mai presus de orice!”.
‘Te drecu’ de psihopat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 19.02.2025 at 11:11:48.
Reply With Quote