Citat:
În prealabil postat de Iorest
Crin Antonescu, candidatul coaliției PSD-PNL-UDMR, cere CENZURAREA rețelelor sociale: Mă deranjează posibilitatea oricui de a spune orice
Crin Antonescu, candidatul unic al coaliției PSD-PNL-UDMR, a declarat că este de-acord cu „reglementarea rețelelor sociale”, pentru că îl deranjează că „posibilitatea oricui de a spune orice”.
Întrebat, la Digi24, dacă este pentru reglementarea rețelelor sociale, Antonescu a răspuns categoric: „Da. Mă deranjează posibilitatea oricui de a spune orice, de a falsifica orice, de a instiga la orice. Deci, da”.
|
Imi place cum lui Alan Delon "in mizerie" ii place cenzura de tip ceausit dar nu vrea tot "pachetul" ci doar asa
pe alese si anume legi care sa-i faca pe cocalarii imputiti interlopi marii latifundiari pestilentiali si mai puternici peste prostime.
Ei sa troneze cu un trabuc in gura fara ca cineva din pleava sa indrazneasca sa piscaie ceva la adresa lor de boieri.
Sa mori de ras nu alta!
Sau nu realizeaza sau sunt constienti si au dat in balbaiala pentru faptul ca
de data asta, in aceasta criza fara precedent, umanitate va mai putea progresa doar in lipsa elitelor. Este o conditie care va deveni din ce in ce mai evidenta cu trecerea lunilor si a anilor.