View Single Post
Vechi 24.02.2025, 20:37:27
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
1. Eu din principiu, nu de bani le duc la administratie si ii deranjez, tocmai pentru ca scartaieturile clientilor sa-i puna pe ganduri. Trebuie mereu deranjati si obligati sa se atinga si ei de zoaiele care se scurg altfel nu se face nimic.
Până la urmă e un drept că ai plătit în plus pe garanție când le-ai cumpărat, eu am aruncat vreo 2 sticle nu era stres, trebuia să le țin și să le fi încercat la alte aparate de reciclare, dar era mai scumpă benzina și timpul pierdut.
Tocmai ce era ciudat că gama lor de rahat nu era recunoscută, era vară și era cald, am încercat Mojito cu lămâie fără alcool.
E bine că în oraș mai sunt unde nu au aparate și ți le ia manual, măcar nu mai e cu senzorul.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
2. Da, de fapt este o scumpire progresiva. Dar asta este economia de piata pe care am ales-o, cu ea defilam.
Nu poti sa-ti alegi DOAR ce vrei tu din perioada domniei lui Nea Nicu si sa ignori restul cum ar vrea golanii stricati din varf.
Centralizarea dinainte de 89 venea pachet cu de toate! Bune si Rele!
100% se va scumpi garanția SGR se va zice că e nesatisfăcător procentul de reciclare tot din vina lor - cozi, sticle nemarcate, eroare senzor.
Dacă n-a veni nici cei cu afaceri horeca, săli de fitness unde e hidratare masivă și căutătorii din gunoaie, procentul ar fi la vreo 30%.

E nasol că doar o firmă are monopol, e ajutor de stat ce se întâmplă U.E. nu mai dă infrigement că nu e concurență în domeniul reciclării, vezi că aici cu SGR e o cartelizare stat- firma care reciclează și defilează în piață.

Nu se știe ce se întâmplă cu plasticul și sticla abandonate de client în lăzile lor, se adună mii pe an la un singur hipermarket mai tranzitat.