Gigi gafă la Antena 3
Întrebat în direct cât costă campania electorală un independent cu aluzie la costurile 0 declarate de Călin Georgescu, Gigi a deturnat discuția că nu-l va costa nimic fiindcă ar beneficia de timpi de emisie gratis în ideea că va lua din votanții lui Călin Georgescu:
Citat din știre:
Cătălina Porumbel, ANTENA 3 CNN: „Domnule Becali, dumneavoastră ați mai candidat la alegerile prezidențiale din România și vreau să vă întreb cât costă o campanie prezidențială independentă, cât costă?”
Gigi Becali: „Da’ nu... păi da...”
Cătălina Porumbel, ANTENA 3 CNN: „Atunci aveați partidul PNG, Noua Generație, dacă-mi aduc bine aminte...”
Gigi Becali: „Păi, da... da’ atunci am candidat să trag partidul, dar acum candidez să câștig, dacă candidez! Atunci eu știam că nu câștig...
acuma pe mine o să mă coste 0 lei și știi de ce?
Mă sună Porumbel, și, dacă de exemplu, o să mă susțină și Gâdea... că Gâdea vreau diseară să dea tot ce am vorbit cu tine, să dea din nou Gâdea, dacă vreți să terminăm cu Georgescu...”
Cătălina Porumbel, ANTENA 3 CNN: „Domnule Becali, noi nu facem campanie pentru candidații la președinție...”
Gigi Becali: „Păi, cum nu faceți, nu faceți... păi nu mi-ați spus să vă scap de el? Nu mi-ai spus înainte «scăpați-ne de nebun»? Nu mi-ai spus așa?”
Cătălina Porumbel, ANTENA 3 CNN: „Domnule Becali... cât costă o candidatută de independent la președinție? (dialog strict autentic la ANTENA 3 CNN)