Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9
Voi Č™tiČ›i ce anume prostii Č™i rahaturi alimentare mâncăm/ mâncaČ›i? Recomandare Educativa Č™i nutriČ›ională :Eu am făcut diabet din pacate din cauza capcanelor industriei alimentare Č™i acum vreau sa îČ›i recomand din proprie iniČ›iativă o carte pentru că m-a surprins plăcut Č™i m-a făcut să conČ™tientizez ce mizerii mâncăm Č™i de ce am făcut diabet, gastrita, kg in plus etc
|
Nasol, la unele alimente se vede pe ele că sunt toxice, dar cum ai citat din carte, chiar și cele așazis Bio ar fi periculoase.
Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9
Adevărul despre mâncarea ultraprocesată este acum în meniu.
Stabilizatori, emulgatori, gume, lecitină, glucoză, uleiuri hidrogenate. Alimentele ultraprocesate sunt peste tot în magazinele noastre. Le găsim pe rafturile cu dulciuri, cu lactate, sosuri, pâine sau chiar pe rafturile cu produse Bio. Sunt acestea soluČ›ia pentru o alimentaČ›ie hrănitoare Č™i sănătoasă?
|
Pune te rog, citate despre alimentele de la raftul Bio periculoase.
Treaba cu obezitatea a luat-o razna de când au ajuns în școli și lângă școli prin supermarketuri alimente ultraprocesate, cipsuri, snacksuri.
Acum sunt supermarketuri peste tot și deci e mâncare mai ieftină, prin anii 2000 erau la magazinele din școli cipsuri, snacksuri, dulciuri cu adaos comercial mare, deci mai scumpe și erau mai puțini bani, alocația mai mică.
Dar acum tinerii cumpără direct din supermarketul care e aproape de școală, liceu mai multe produse alimentare.