View Single Post
Vechi 27.02.2025, 10:10:15
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Păi problema care a fost și încă este pusă chiar de multe culte creștine este cât de mult ne putem permite,ca neamuri sa desființăm din Iudaism?

Foarte multe și-au permis Hristos și apostolii, și iată că tocmai de aceea Hristos a fost "spânzurat pe lemn" și respins de iudaism.

Iar din această perspectivă creștinismul nu este decât o sectă păgână desprinsă din iudaism,care a zeificat un profet fals al iudaismului...

Însă la faza cu profet fals vine Islamul și îmi spune că Iisus a fost un profet real și că va veni la judecata de apoi, ceea ce ce imi spune și Noul Testament.

Deci automat distorsionarea mesajului lui Iisus a fost făcută de om,chiar prin Noul Testament și de-a lungul evoluției Creștinismului.

Așa cum am spus,mesajul și revelația trebuie să fie liniară și meargă pe firul lui Dumnezeu de la început, până în prezent, păstrând atât universalitatea cât și caracterul sacru intacte.

Plec din iudaism că fiind prima revelație și ajung in Islam ca fiind ultima însă fără Creștinism și Iisus Hristos revelația nu poate fi completă.

Dar tocmai acest Creștinism este cel mai fragmentat...