View Single Post
Vechi 27.02.2025, 21:43:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iar din această perspectivă creștinismul nu este decât o sectă păgână desprinsă din iudaism,care a zeificat un profet fals al iudaismului...

Însă la faza cu profet fals vine Islamul și îmi spune că Iisus a fost un profet real și că va veni la judecata de apoi, ceea ce ce imi spune și Noul Testament.

Deci automat distorsionarea mesajului lui Iisus a fost făcută de om,chiar prin Noul Testament și de-a lungul evoluției Creștinismului.
Ce hule cumplite.

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Așa cum am spus,mesajul și revelația trebuie să fie liniară și meargă pe firul lui Dumnezeu de la început, până în prezent, păstrând atât universalitatea cât și caracterul sacru intacte.

Plec din iudaism că fiind prima revelație și ajung in Islam ca fiind ultima însă fără Creștinism și Iisus Hristos revelația nu poate fi completă.

Dar tocmai acest Creștinism este cel mai fragmentat...
Păi și de ce ai lua tu de bun islamul dacă e o religie mai violentă decât primele 2 și fiind ultima teoretic trebuia să fie cea mai rafinată doctrină.

Dacă e s-o luăm așa Mahomed nu știa să scrie, nu a scris el nimic, totul e făcut de alții în numele lui, plus că sunt și în islam diferende de interpretare șeiți și suniți, și alte secte, sufiști.