Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Deci,la fel ca orice om la in moment dat vrei mai mult,vrei altceva, vrei o schimbare.Ai învestit în ceva nu a ieșit,eu de exemplu am pierdut destule mi de euro în crypto și acțiuni,mai demult chiar și în jocuri de noroc, când consumam alcool frecvent.Probabil pasajul ăsta trebuie să-l mut la topicul “Sunt păcătos”.
|
De ce ai fi investit în crypto dacă nu cunoști domeniul de la A la Z ?
Tipic pt tine văd că ai o compulsivitate de a te arunca în lucruri necunoscute, ai stilul ăsta de aventuros în necunoscut și entuziasmul infantil când mai câștigi câte un firicel mărunt.
Jocuri de noroc ce ai căutat la ele ? Bine că te-ai extras, fiindcă firea ta compulsivă te-ar fi făcut să pierzi tot într-un an maxim.
Alcool o nouă prosteală, nu cred că te-ai lăsat, dar bine că măcar de jocuri te-ai lăsat, chiar stăteam în dubiu dacă să deschid un thread general dedicat jocurilor de noroc, dar mă gândeam că nu a prins în toate sferele, inclusiv la oameni cu preocupări spirituale.
Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Alții au pierdut mii sau sute, chiar milioane de euro.
|
Nu cred sincer, am văzut testimonialele celor care declară că au pierdut zeci de mii, sute de mii și majoritatea erau oameni fără nicio pregătire, specialitate, cine le-ar fi dat lor pe mână sute de mii de euro sau 1 milion ?
Nici ca mize câștigate și rearuncate în joc tot nu ar fi fost la sumele alea.