View Single Post
Vechi 01.03.2025, 20:29:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Deci,la fel ca orice om la in moment dat vrei mai mult,vrei altceva, vrei o schimbare.Ai învestit în ceva nu a ieșit,eu de exemplu am pierdut destule mi de euro în crypto și acțiuni,mai demult chiar și în jocuri de noroc, când consumam alcool frecvent.Probabil pasajul ăsta trebuie să-l mut la topicul “Sunt păcătos”.
De ce ai fi investit în crypto dacă nu cunoști domeniul de la A la Z ?
Tipic pt tine văd că ai o compulsivitate de a te arunca în lucruri necunoscute, ai stilul ăsta de aventuros în necunoscut și entuziasmul infantil când mai câștigi câte un firicel mărunt.

Jocuri de noroc ce ai căutat la ele ? Bine că te-ai extras, fiindcă firea ta compulsivă te-ar fi făcut să pierzi tot într-un an maxim.

Alcool o nouă prosteală, nu cred că te-ai lăsat, dar bine că măcar de jocuri te-ai lăsat, chiar stăteam în dubiu dacă să deschid un thread general dedicat jocurilor de noroc, dar mă gândeam că nu a prins în toate sferele, inclusiv la oameni cu preocupări spirituale.

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Alții au pierdut mii sau sute, chiar milioane de euro.
Nu cred sincer, am văzut testimonialele celor care declară că au pierdut zeci de mii, sute de mii și majoritatea erau oameni fără nicio pregătire, specialitate, cine le-ar fi dat lor pe mână sute de mii de euro sau 1 milion ?

Nici ca mize câștigate și rearuncate în joc tot nu ar fi fost la sumele alea.