View Single Post
Vechi 03.03.2025, 14:43:23
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
In aceasta dimineata in jurul orei 11 a aparut din senin in casa un miros intens de mir din zona icoanelor (nu era vreun geam acolo de unde sa vina ci geamul e pozitionat in cealalta parte a camerei). Am mirosit icoanele si nu provenea de la un obiect anume. Mai mult mirosul a inceput sa se miste prin camera si apoi a disparut. A patit cineva asa ceva vreodata? Nu vreau sa fiu superstitios dar e imposibil sa fi fost de la altceva . Era un miros intens de mir.
Ai spus rugaciunea de dimineață, sau cam asa ceva? Pentru ca daca da, inseamna ca prezenta lui Dumnezeu este in casa ta.

Am mai avut astfel de experiențe in urma citirii Psalmului 50, și a altor rugaciuni. A fost de scurta curata, ce-i drept, dar atât de plăcut. M-am simțit ca si cum am renascut.

Eu zic să nu te impacientezi, eu zic ca este un semn de la Bunul Dumnezeu sa continui pe calea pe care ești, ești pe drumul cel bun. Sa îți ajute Bunul Dumnezeu
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote