View Single Post
Vechi 04.03.2025, 04:56:20
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Ce-am vazut de 1 martie pe MarsTV???.... fereasca Dumnezeu.

Moderatoare cu parul adunat si strans la spate parca era in duhul lui satana-invatzatoarea din filmul Wednesday (minutul 1.18), crescatoarea si slujitoarea antihristilor de la putere, ce-i lingusea pe cei trei invitati de marca de parca avea bombonele dulci in guritza. Iar invitatii de groaza, unul si unul, erau Dracula-shrink ce se reintorce in DracoolLand sub forma de lup papushica gonflabila in blana de miel, jucaria lupilor mercenari, bodyguarzi, dupa o viata risipita si pierduta pe afara prin cluburile exclusiviste de la cel mai inalt nivel, apoi AMGitoarea, Alba ca Zapada, ce zambea ca o fecioara durdulie asa imbracata in fash-alb lung, rasa monahala, la miting si acum aparea in bluzitza alba pe dedesubt la emisiune, avand pe interior, in suflet, duhul mamamonei sale vitrege care o stapaneste devenind regina POTului cel mare numit master-MAGA-blackJackPOT, iar harap-alb, slujitorul contelui ce manca muste ca la carte, poate stiti daca ati citit, slujindu-l pana la capat si pana la ultima picatura de sange dupa formula master-slave lansata de omul cu papion, e nimeni altul decat baiatul GRU si tampitii-suvaranistii adica minionii de baal-aur care-si cauta stapanul... pierdut. Nu-l mai cauta fiindca se pare ca acum si l-au gasit. Si Iata cata fericire apare cand toti il iubesc ca pe mesia si-i sorb cu nesat vorbele jmecheresti din guritza iesite prin invarteala dulce-diplomata, de lux, a limbii lui boieresti cu care acuza ca un pârbătush celebru, le place costumele, mereu altele, le plac cravatele si fularele de firma, dar mai ales discursul si echipa care-l sustine pe Vladutz-CG inclusiv pe retelele de socializare. E ”curajos”, se lupta beroic cu sistemul din care tocmai se pensioneaza anticipat fortzat de procurorii DNA la frumoasa varsta de 63 de ani, are o echipa serioasa de postaci si de luptatori de comando celebri, neinfricati si ei ca si el, care au rasturnat guverne prin Africa si America latina, actionand la dubla comanda a marelui licurici scaparici si al tintzarului amenintzator raspoputin, stapanitorii lumii, cu care sunt in stransa legatura... acum e randul Europei... se fac presiuni.

Nu-mi vine sa cred dar cam astea erau duhurile care animau atmosfera in emisiunea!.. de colectie... de pe MarshTV din pacate... asa ca, n-am ce face, o sa aleg pe Daniel Funeriu... ca n-am cu cine altcineva.

(Si ioio care m-am uitat si am scris astea, nu-s mai bun ca ei, ba chiar mai rau... din pacate. Falsa smerenie? Nu stiu. Poate.)
E geniala faza cu minionii in cautare de stapan.