View Single Post
Vechi 04.03.2025, 15:56:34
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu văd ce vrei tu să destănui, (...)
Eu nu pot decât să văd că între cele două extreme există anumite corespondențe, anumite asemănări, anumite convergențe de-a lungul timpului, și care n-ar fi putut și n-ar putea să existe în realitate, dacă Simion și AURul ar fi fost pe calea corectă.

Chiar și în perioada recentă se vede foarte clar asemănarea între cele două extreme antiromânești, a se vedea permanenta stare de dubiu, de echivoc, de incertitudine pe care încearcă „șoroșiștii” să o arunce asupra anulării de către CCR a alegerilor prezidențiale din 2024, în ciuda faptului că au apărut foarte multe informații, chiar dacă nu știu cât de mult au fost diseminate și percepute acestea, pe baza cărora se justifică nu doar anularea alegerilor, ci și necesitatea interzicerii candidaturii lui Georgescu (dar nu doar a lui, este clar că și a lui Simion trebuie interzisă). Cu toate astea, „USR-iștii”, în frunte cu Băsescu, Nicușor, Lăsconi și așa mai departe, sistematic încearcă relativizarea profundă a eforturilor autorităților de stat, precum și a investigațiilor procuraturii și presei, fapte care sînt de natură clar să favorizeze pe Georgescu și implicit și „camarazii” lui „de AUR”.

Corespondențele între cele două extreme sînt mai vechi, și au apărut informații despre acestea, pe de altă parte nu cred că este chiar întîmplătoare asemănarea cu „Ucraina”, și acolo avînd loc tot felul de „revoluții colorate”, iar în ultimii ani o asociere între așa-ziși liberali democrați, transformați în „dictatori de război”, și respectiv curentele, mișcările, organizațiile, grupările de factură neonazistă sau chiar nazistă, de extremă dreapta, paralelele cu situația din România din ultimii 10 ani fiind mai mult decât evidente, în niciun caz nu cred că pot fi considerate doar niște „jocuri ale hazardului”.