View Single Post
Vechi 06.03.2025, 00:01:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Istoria se repeta... nu uita ca au mai fost guru de genul în perioada post 1990, și anume, "[b]Constantin Mudava]/b]", care a avut următorul mesaj, în anul 1996: "Cine mă votează pe mine, votează pe Dumnezeu". Se aseamănă cu cineva cunoscut zilelor noastre zic eu ))
Nici n-a auzit nimeni de acel Mudava, nu cred că le-a dat o înfrângere fulgerătoare de 2 milioane de voturi partidelor clasice care aveau toată puterea în mână.

Mai bine ai fi atent la cum vor să cenzureze internetul, asta-i durea pe ei că există o supapă pe care nu o controlează cu manipularea psihologică și teroarea din presă.

Guvernul bagă pumnul în gură online-ului - ELON MUSK A AVERTIZAT DE IERI! Legea ONG-urilor SOROS aproape de adoptare în România: ANCOM și serviciile de informații pot bloca site-uri și conturi. Ion Cristoiu: ”Cea mai dură cenzură postdecembristă”

Tu conștientizezi pericolul prietene, un veteran de 101 ani la care s-a intrat cu descindere ca și cum era cine știe ce pericol public:

https://www.activenews.ro/stiri/ALER...TIONALE-195660

De prin 2018 tot felul de manipulări, propaganda anti referendumul pt familie, protestele post colectiv și alegerile europarlamentare din 2019, vaccinismul și înfricoșările din pandemie, plățile împovărătoare de război, criza energetică și taxe mari, e prea mult într-o țară așazis europeană.