View Single Post
Vechi 06.03.2025, 23:13:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Am citit in legatura cu legea cenzurii online. Personal eu consider ca sunt de acord atât timp cât va fi și aplicata la nivelul corespunzător, sau mai bine spus... pentru ce a fost creata. Cat timp știu că se vor aplica masuri împotriva celor ce folosesc deepfake-uri și dezinformare și propaganda ce incita la ura și conținut neo-legionar, eu zic ca e foarte bine de se va aproba cadrul legislativ necesar.
N-ai înțeles nimic, a mai fost cenzură pe net la începutul Plandemiei când au blocat câteva site-uri cred că și ortodox.info.
Și a mai fost când erau protestele de la Pungești împotriva fracturării hidraulice care otrăvea tot subsolul și provoca cutremure, site-ul Apologeticum fusese închis și monitorizat cu premier Ponta și împărat Petrov.

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Mai departe... restul lucrurilor sunt la un nivel foarte mare și cred ca spațiul online are nevoie de un fel de "curatenie", mai ales dat fiind ca sunt peste 30.000 [sau poate mai mult] de conturi bot care postează conținut neo-legionar, rasist, nazist, xenofob și care tulbura ordinea și liniștea publica
Unde ar fi acei boți, am văzut live-ul de aseară Dan Diaconescu cu Makaveli, zicea că s-au c..t pe ei când au văzut că ia Georgescu locul 1, nu se aștepta niciunul, dar au zis toți că-i arestează. Finanțatorul acela Peșchir dădea tiktok universe cu ani înainte, cadouri fără legătură cu politica.

A fost pur și simplu o emulație de moment.