View Single Post
Vechi 07.03.2025, 01:12:35
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
1. Am văzut descinderile lui Piedone, și la cartofi care cică erau 2 kg erau cu 300 de gr mai puțin chiar pe cântarul lor, pește stricat, uleiuri refolosite de x ori cu mizerii în ele, gândaci, guma de etanșare de la unele frigidere ruptă.

2. Reclama la kaufland e gonflată, am văzut că aveau porc din Spania acu 2-3 ani, din ăla congelat și cine știe cât ținut peste termen, am dat prin tocător carne de la ei era mult mai ațoasă și mai greu de măcinat decât carne de la măcelărie.

3. Porc crescut în România iei sigur din gospodărie de la țăran la 30 de km de oraș maxim.

4. Kaufland ne-a băgat în cuști în plandemie, nu mai intru în jaful ăla de magazin și acu 2-3 ani intram rar.
1 Pe asta cu 300 g in minus nu o cred. O fi dat peste vre-o plasa din care picau cartofi. Este de ajuns sa pice unul mai maricel ca s-au si dus 200g. Astea-s aiureli ale mmediei deservite.
Si eu am ochiul format. Niviodata nu am vazut vre-o urma de gandac sau mizerie, Curatenia este luna, fara exagerare, si nu sunt deloc fan corporatist. M-a ferit Dumnezeu de la a lucra la vre-o corporatie cu kkturile lor de targheturi si restul mizeriilor sinistre.

2-3. Acum porcul la ei este foarte gustos. De la "tara" oricum nu as cumpara de la necunoscuti. Luati mai zdravan la intrebari, am avut ocazia sa aflu ca si ei cumpara de la engros si il vand drept "porc alergat prin curte Organica."

La fel fac si cu fructele, strugurii, vinul, tuica de pe marginea drumurilor. Golaneala este MAXIMA in mediul rural :)) Si asta-i doar suprafata. Sa nu continui despre miere, legume, samd.
Sungurul caz pozitiv il gasesti la cei care au rude PRODUCATOARE la tara. Dar aici vorbim despre o minoritate neglijabila de 0.001...% adica VAX!

4. In plandemie Kauflandul nu a facut decat sa se conformeze ordinelor, asa cum ai facut-o si tu si 99.9% din populatie. Nu a piscait nimeni!

O sa vedem la urmatoarea runda, indiferent de ce natura va fi, nu neaparat legata de sanatate, cum o sa dansam, daca s-a invatat ceva din trecut.