Citat:
În prealabil postat de cozia
1. Nu se stie. Spectacolul este inca in plina derulare. Cred ca se doreste si mai multa presiune din partea poporului care pe zi ce trece intr-un procent tot mai sporit il vrea Presedintele LOR. Cred ca vor sa ajunga in punctul in care alegerile nici nu-si mai au rostul de cata ravna va arata poporul pentru Calin Georgescu.
|
A explicat și Miron Mitrea că l-au executat la Biroul Electoral Central pt a stinge cât mai repede revolta și să se uite de C.G. până în Mai, iar CCR se spală pe mâini că nu doar ei au comis abuz în serviciu ci și BEC și pasează de la unii la alții în bătaie de joc.
Citat:
2. Simion si Sosoaca sunt pe picior de egalitate referitor la Psesedintie. Nu sunt facuti pentru asa ceva ambii stiind foarte bine treaba asta.
|
Fals, Șoșoacă e sub Simion, întodeauna a fost sub și AUR a tras-o pe ea în Parlament, nu ea pe ei, ea singură nu intra în 2020 în Parlament, AUR intra fără ea.
S-a chinuit să facă pragul la europarlamentare - fără votul din diaspora nu intra, nu a intrat în niciun Consiliu Local sau Județean important, a luat 3% la Primăria București.
Dacă ar candida și ea și Georgescu, ar fi excelent că s-ar vedea procentul ei real și ar zdrobi-o și în ochii electoratului ei, care încă fantasmează că ea rupe norii politicii românești și europene.
Dacă ar candida și ea și Georgescu și Simion, ea ar ieși pe 3.
AUR și-a dublat scorul fără ea în 2024.
Citat:
3. In nici un caz. Toti, fara discutii ar prefera sa ramana gunoaiele in goana lor zilnica dupa ciolane de ros pentru ei si familiile lor dar fara recesiuni si crize.
|
Eu nu cunosc niciun om întreg la minte care să nu fie bugetar sau profitor de regim care ia contracte preferențiale de la PNL-PSD care să voteze cu ei, decât eventual dacă e imbecil patentat și venerează adevărurile antenei 3.
Mai toți tinerii votează or USR, REPER, AUR, SOS, POT, Vlad Gheorghe, șamd, dar nu pe fosilele astea care au nenorocit industria, locurile de muncă reale, resursele, au provocat exod, depopulare, devalizare, au tolerat jocurile piramidale, cămătăria IFN-urilor și rapacitatea jocurilor de noroc care jupoaie oamenii.