View Single Post
Vechi 17.03.2025, 20:16:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Că sa ne intelegem, orice suma dacă era obținută corect era declarata. Este de datoria și obligația fiecărui candidat sa declare sumele pentru campanie, pentru tot ce tine de promovare, logistica s.a.m.d.

Nu exista în vreun mod logic sa faci campanie cu 0 lei. Multe lucruri costa în viata și nu le obținem pe gratis
Nu a primit el banii împrumut cum a primit Gabriela Firea de la Gigi Becali și după i-a muls de la stat prin decont.
Pur și simplu niște oameni cu bani, care oricum făceau tot felul de cadouri și înainte de campania electorală i-au stimulat pe alții să-l promoveze o perioadă foarte scurtă sub o lună.

Greu să dovedești că el a dictat pe banii altora, sau că le făcea altora contabilitatea, nici nu putea să pună estimativ sume fiindcă i s-ar fi cerut dovezi pt fiecare chestie, or dacă nu a dirijat el donațiile nu putea să pună nimic la rubrică.

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Cat despre conceptul de spălare de bani, inteleg și știu ce înseamnă, iar în cazul smecherasilor interlopi de pe TikTok acest concept de spălare de bani se aplica 100%. Oamenii aia fac parte din cele mai nașpa rețele de trafic de droguri și de persoane. Călin Georgescu spune ca se bucura ca primește bani de la ei:

https://www.replicaonline.ro/calin-g...i-ldquo-612152
Eu am văzut altă declarație a lui în direct, am văzut că sunt atacat că mă susțin x,y,z aceia nu sunt oameni ?

Cam așa punea problema, până acum Bideu care era în tabăra progresistă din care e și USR a făcut grațieri ale unor oameni din familia lui și a lui Fauci care a coordonat teroarea acea sarscov, deci cel care grațiază penali e ditai președintele la care-i făceau statuie toți ticăloșii ăștia care uzurpă conceptul de democrație, civism, domnia legii.