Vor sa-l bage in fata pe Ponta. Dar Harap Alb a scapat de spanul-Geoana, si de Ciordlacu asa ca in turul 2 cu Ponta, Crin, Nicusor sau EVLasconi va fi o joaca de copii... sa-i invingi.
Se pare ca George Simion va fi viitorul presedinte dupa cum decurg ostilitatile. Bineinteles, daca nu vor face totul ca sa-l compromita si sa-l fure. Altfel n-are cum sa nu castige!
Daca se retrage si Anamaria Gavrila si Simion intra in turul 2 cu 30-40% va fi spectacol pe televiziuni sa-i vezi cum se vor agita... insa nu mai ai ce, tara vrea schimbarea!
Deci va fi ca-n povesti, vom fi condusi de Harap-Alb asa cum am sperat candva... dupa o nunta ca-n povesti ce a tinut 7 zile si 7 nopti.
Problema e sa nu si-l aduca pe CG-Ahitofel sfatuitor la Cotroceni ca atunci va fi dezastru... Ar fi bine sa-l pastreze pe Dacian Ciolos si pe Cristian Diaconescu fiindca Bolojan e om serios, a stiut ce a facut cand i-a adus acolo, intarind relatiile internationale.
Daca are de gand sa-l aduca pe CG-Smith ca primministru sau sef de cancelarie la Cotroceni virusand democratia cu adulatia populismului atunci nu cred ca va castiga. Doar daca-l aresteaza preventiv sistemul pe CG are o sansa!!! Daca iar vine cu CG-Mefistofel impreuna cu MarshTV sa ma innebuneasca pe toate canalele spurcand muzica populara atunci o sa tin cu Ponta sau Antonescu pentru ca nu putem baga tara in gard si prin gard in prapastie oricat de suveranisti am fi!
Ma rog sa fie bine ca sa nu fie rau! Ori Simion, ori Ponta! (Fara CG-Smith!)
Moronc Ek Ulaș înVaț leppăd∈maiL UM EUjU glu( fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Last edited by Moroco; 19.03.2025 at 14:52:45.
|