View Single Post
Vechi 19.03.2025, 18:13:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Se pare ca George Simion va fi viitorul presedinte dupa cum decurg ostilitatile. Bineinteles, daca nu vor face totul ca sa-l compromita si sa-l fure. Altfel n-are cum sa nu castige!

Daca se retrage si Anamaria Gavrila si Simion intra in turul 2 cu 30-40% va fi spectacol pe televiziuni sa-i vezi cum se vor agita... insa nu mai ai ce, tara vrea schimbarea!
Ana Maria Gavrilă pare că s-ar retrage, cel puțin din știrile pe surse, nu cred că va câștiga G.Simion T1, sau poate va avea un 22% și ceilalți vor fi fragmentați cu diferență de 1-2 procente.
Deci iarăși diferența poate va fi la 20.000 de voturi între locul 2 și 3, 3 și 4 șamd.

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Problema e sa nu si-l aduca pe CG-Ahitofel sfatuitor la Cotroceni ca atunci va fi dezastru...
C.G.-ul nu cred că vrea să vină pe post de sfetnic, vioara a 2 -a, băiat de mingi șamd, nu cred că va veni la cancelaria prezidențială, iar prim ministru nu are procente AUR.

Doar dacă-și pune mâna C.G.-ul pe Simion ar putea câștiga T2.

Să nu uităm că Becali se zvârcolește tocmai pt că Simion ar putea câștiga și atunci se va dejuca planul lui Târziu de subminare al partidului AUR prin preluare sau prin rupere/schismă.

Dacă a ajuns să deschidă ușile palatului în postul Mare pt a face o emisiune denigratoare cu RTV despre Simion e clară disperarea.

Ai uitat de Ponta turcitu ??