Subiect: Ingeri
View Single Post
Vechi 08.04.2008, 15:27:11
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

ce sa spunem, este paganism panteist.... e amalgam ca sa te ajute sa-tzi faci voile tale shi nu ale lui Dumnezeu intru Hristos... totul pare ca e valabil doar sa faci o procedura shi astfel se ridiculizeaza persoana,

fereasca Dumnezeu de rugaciuni catre orice "dumnezeu" shi catre multzimea de szeushi adica diavoli...

cu arhanghelul Galgaliel am impresia ca este o alta batjocura ca nu shtiu sa existe un astfel de arhanghel dar pare o batjocura la adresa vedeniei lui Daniel adica la infricoshatoarea putere a lui Dumnezeu iar rotzilor heruvimilor din vedenia proorocului Daniel le-a asociat acele cheackre, vortexuri, adica ei invatza tocmai sa lucram la invartosharea inimii shi nu au auzit ortodocsii sunt cercuitzi la invartosharea inimii... shi tot acolo parca, la proorocul Daniel era o denumire de Galgal la ceva dar am uitat. Deci e batjocura fricii de Dumnezeu shi sfidarea Lui pentru necunoscatori shi naivi...

deci cred ca sit-urile respective promoveaza lumeshte shi fara sa priceapa defapt batjocura lui Dumnezeu prin naivitatea oamenilor ca sa-shi adauge la pacate aceshtia pana nu se prind ca ceea ce fac este defapt surparea sufletelor lor...

Amesteca rugaciunile incercand sa mocirleasca prin minciuna shi practica oculta ca sa capetzi puteri shi sa-tzi faci voile tale prin centrii de invartoshare... deci trebuie evitat.???:(:(
Reply With Quote