View Single Post
Vechi 23.03.2025, 17:17:57
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
(...)
Este cea mai MARE MINCIUNA POSIBIL! PIB-ul a crescut în perioada de la aderare și suntem o tara mult mai prospera decât vecinii Ungari. Pana și Serbia am depasit-o ca PIB.

Toată aceasta turbare e de fapt de la apucături dictatoriale și cu iz de comunism, dar îmbrăcată sub spirit patriotic și "vreau binele poporului".
Cred că te neliniștești mai mult decât trebuie. Deocamdată, în ciuda faptului că i se oferă tribună publică și destul de lipsită de critică, de o polemică rațională, deși parcursul politic îi este extrem de dubios, cu mari probleme și semne de întrebare, totuși faptele nu o creditează ca fiind o reprezentantă autentică a unor astfel de curente de gândire, mai degrabă, cel puțin până acum, pare mai apropiată de stilul șarlatanesc, impostor al lui Simion și al AURului. Deocamdată nu poate fi considerată o reprezentantă a unui curent de gândire critic eurosceptic, anti-UE și așa mai departe. Deocamdată pare la nivelul de aruncat cu vorbe pentru anumite categorii pe care ea le consideră „fraieri”, dar nu pentru a face ceva în realitate împotriva neocolonialismului vest-/central-european, ci doar pentru a vinde iluzii unor „fraieri” de care să se folosească „politic” și de care s-ar descotorosi „oricând” și fără niciun „drept de apel”, ba dacă ar insista să li se dea socoteli, s-ar putea și să le facă plângeri, că ea are o „manie” a plângerilor judiciare și n-ar fi de exclus nici ipoteza protecției oculte de care ar putea dispune, că totuși cred că e ceva mai rar să vezi pe cineva că ar avea peste 85 de dosare penale / civile depuse împotrivă-i și să constați că de fapt mai nimeni nu îi face mai nimic.