Subiect: Ora de religie
View Single Post
Vechi 30.03.2025, 12:40:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Asa pare privind din afara. Secretul "succesului" unui pedagog este sa gaseasca un post la o scoala buna, pe scurt si strict: la care nu ai probleme de disciplina. Punct! Nimic altceva nu conteaza. Odata ce ai pregatite materialele de la an la an, nici nu mai simti cum trec anii.
Cel mai important pentru un profesor e să prinzi post la oraș, dacă se poate și aproape de casă să nu dai bani pe combustibil cu deplasări lungi și nervi în trafic.

Citat:
Ceea ce ii face praf, efectiv ii darama si chiar deseori ii omoara prin boli pe profesori psihic si fizic este INDISCIPLINA generationala si LIPSA DE RESPECT caracteristica scolilor proaste.
INDISCIPLINĂ am văzut și la școli de la sat și la școli de fițe de oraș, la fel și droguri, căcănele, chiulit, păcate trupești șamd, eu nu sunt profesor dar am cunoștințe profesori și știu ce se întâmplă în învățământ.

Problema e de la minister și de la sistemul PSD-PNL în loc să ai clase de 10 maxim 15 elevi ca să aloci timp pt fiecare și să-i poți ține în frâu, ți se bagă pe gât clase de 31 de elevi ceea ce e o mizerie.

Preferă să desființeze școli și să înghesuie elevi fiindcă pt ei elevul e o vită care trebuie înghesuită în staul, decât să lase școli cu mai puțini elevi, mai aerisite, mai favorabile lucrului direct elev - profesor.

Citat:
Acolo n-ai sa vezi profesori de 60 de ani care tin cu dintii de catedre. De ce deoarece sunt deja capiati sau cu boli grave cardiovasculare si altele. Nu mai stau sa caracterizez scolile respective sau sa le LOCALIZEZ...Fiecare le stie pe ale lui!
Există tot felul de babe comuniste băgate pe la PSD PNL să fie directoare, vopsite strident, rujate agresiv, cu unghiile făcute, cărora le place să umble înțolite la modă, parfumate în exces, corcofelate, cu țigara în mână, cu mașină bengoasă, cu excursii la bronzat pe plaje cu nisip fin.

Pt ca să-ți ții un trai cât mai nesimțit trebuie să muncești până la 70 de ani, chiar dacă un profesor tânăr trebuie să facă naveta pe la sate să-și completeze norma de ore și e umilit de sistemul PSD-PNL care a croit școala cum arată azi.