View Single Post
Vechi 09.04.2025, 10:32:01
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Ooo, prietenul meu Iorest,am crezut că ai uitat de postările
mele.

Oricum chiar dacă ai intervenit indirect,te salut și îmbrățișez in Hristos.

Andrew,ca să înțelegi de ce te-a "mustrat" domnu Iorest, gândește-te în felul următor.

Tu ai o relație cu Ortodoxia, să zicem, și ți-ai pus la status pe rețelele sociale, într-o relație cu Ortodoxia.

Dar tu,chiar dacă ești într-o relație cu Ortodoxia, totuși n-ai apucat să o cunoști extrem de bine, deși îți place de ea mai tragi poate cu ochiul și în alte părți,nu din intenții greșite,ci din pură curiozitate.

Așa că tu mai dai cate un like la Baptiști,mai dai un follow la Wicca, urmărești botezuri noutestamentare, asculți predici de la Pustan,ba chiar poate te-a prins când citeau cărți de magie și vrăjitorie...

Offf, și Ortodoxia a suferit în tăcere, când tu făceai toate acestea, deși în felul tău poate o iubeai.

Însă dragă Andrew,ea nu poate fi într-o relație deschisă,ea nu poate avea relații de astea moderne.

Pe Ortodoxie nu o scoți în club,nu o duci la ședințe de spiritism,nici la Untold.

Tocmai de asta eu și cu Ortodoxia ne-am despărțit de multă vreme fiindcă nu a mers,eu eram cam că tine, voiam și altceva.

Însă să-ți spun ceva, n-am găsit ceva mai bun decât Ortodoxia!