Citat:
În prealabil postat de cozia
|
De la adulatia idolatra la CG si din interes populist li se trage, l-au exclus in unanimitate pe Gigi si Tarziu, ca sa-si ia in continuare dubla comanda de la CG papushica gonflabila a mercenarilor frank-masinariei lui frank-timis, pentru CG sectarul mortodox-baptist-mormon, omul cu dubla nevasta ce viruseaza matrixul ca Smith vrand sa devina stapanul butonului roshu mintind ca vrea pace, asa ca licuricii care au declansat si intretin razboiul pe toate fronturile sa-si poata vinde mai bine drogurile si armele.
Ce alianta pentru unitatea romanilor faci si ce caracter ai daca-ti lepezi in momentele cele mai nepotrivite ca sinucigashul kamikadze, pe cei mai buni generali ai tai pe care te-ai putut baza la constructie si la greu in toate bataliile, pe cei mai credinciosi care te-au sfatuit bine sa lepezi idolatria la impostorul si ipocritul CG, ca nu-i el mesia si nici alesul ci hotul ce striga hotii dupa ce a furat startul alegerilor si ar fi vrut s-o tepuiasca si pe EVL care ar fi castigat cu 55% la 45%, dandu-te victima vrednica si chemand poporul sa-si instaureze pe faraonul lup in blana de miel pentru ca se crede ”sarmanul” mesia, trimisul, ce ia locul patriarhului si face el lucrare de reincrestinare a romanilor in stil folk, americanoid, baptist-mormonic-mortodox, chemand de pe retelele de socializare la uniri si hore pangarind muzica populara cu adulatia unui impostor ce se da curajos, mare si tare, demn, onorabil, in timp ce este plin de spalare de bani murdari, inconjurat zi si noapte de mercenari si avocati tinand legaturi oculte informationale cu serviciile si spionii si cu anturajul marilor licurici de la est si de la vest care ii canta in struna facand presiuni.
In ritmul asta sarmanul Simion se duce in jos accelerat neintrand in turul 2. Sau chiar daca intra nu mai are sanse sa castige. Noroc cu Ponta care
a inundat Romania sa salveze Belgradul ca s-a detonat in stil de mare mitoman. Noroc si cu chiulangiul USLamist Bantonescu-Delon-Poker insinguristul ce cheama la comuintate si cu NicoolsorDandana-ElenaValericaLasconi ce se calca pe bataturi unii pe altii ca practic asa nici unii nu par a vrea sau a putea intra in turul 2 dupa cum se deruleaza intamplarile din campanie.
In momentul de fata deci niciunii nu mai par a fi favoriti pentru turul 2 restabilindu-se si echilibrandu-se sansele. Cei mai seriosi si cu mare potential de crestere imi par acuma
Lavinia Sandru si cu
Daniel Funeriu, omul cu busola, poate si ala cu partidul noua Romanie, nu-l retin dar e simpatic si serios...
Sebastian (nu mi-am amintit ci l-am cautat pe net)...Popescu.