Citat:
În prealabil postat de cozia
|
Târziu trebuia dat afară de mult, de vreo 3 ani provoacă zâzanie deși și-a negociat postul de europarlamentar cu care va câștiga 500.000 de euro, a pus mâna pe vechiul sediu AUR și și-a băgat și soția pe liste la parlamentare, legislatura trecută.
E curios ce direcție vor lua intelectuali precum Lavric, Neamțu, Dîrlău, Virgiliu Gheorghe care aparent erau cu el, momentan îl susțin pe Simion.
Eu n-am mai văzut niciun președinte de partid să fie tocat non-stop de un ins din interior, vezi că Tîrziu pentru actele de trădare e mediatizat gratuit pe cancan, antena 3, b1, rtv, peste tot doar pt că dă cu rahat în Simion și speră ei ticăloșii sistemului cu care Târziu a bătut palma, să-i sufle câteva procente întreținându-l pe Târziu, pe Șoșoacă pe Terheș.
Nu vezi că toți nemernicii ăștia s-au activat ca la un semn împotriva lui Simion ?
Sper să-și facă și Becali și Târziu și Silvestru Șoșoacă partid și împreună cu Terheș, Diana Șoșoacă să ia între 0,5% și 2-3% că atât e puterea lor la vot, cu toate minciunile infernale strecurate de presă în mințile oamenilor.
Citat:
În prealabil postat de Andrew
M-am referit ca fiind eretic ce face Georgescu, și anume ca minte cu imunitatea care e venita de la Dumnezeu. Asta e mai mult filozofie panteista prin care identifici ceva care este produs al naturii cu Divinitatea Însăși. Nu merge asa. La urma urmei Dumnezeu nu se numește Atom, sau Anticorp sau sistem imunitar.
|
Eu am înțeles altfel clipul, vaccinurile, mâncarea toxică, poluarea ne-au distrus sistemul imunitar ca să-l facă dependent de sistemul big pharma și să ne scadă speranța și durata de viață și C.G.-ul promova tocmai acea apropiere primordială de natură pe care o avea Adam.
Citat:
În rest nu am nicio problema cu traiul în natura. Sunt de acord cu mănăstirile unde se fac remedii naturiste.
|
Just, există rețete de fitoterapie salvate de mănăstiri, pe vremuri se practica empiric și cel puțin pt anumite afecțiuni incipiente își făceau treaba, de altfel și farmaciile vind anumite ceaiuri și remedii doar ca să pună monopol pe tot.
Citat:
Cat despre restul politicii, e opinia ta. Îmi place ca ai luat o decizie și ca mergi pe ea, chiar dacă nu e conform principiilor mele
|
Mergem până la capăt cu bărbăție, dârzenie și forță, indiferent dacă pierdem, e bine să fii consecvent.