View Single Post
Vechi 12.04.2025, 08:47:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Cred ca mai toata lumea intelege ce presupune o "apropiere primordiala de natura" la nivel de populatie:). Reducere drastica a resurselor necesare unei existente decente si revenirea in tromba la clasa dominata burghezo-mosiereasca in opozitie cu taranimea iobaga. Alte variante nu au cum sa se formeze.
De fapt situatia este si mai critica in SUA de exemplu unde sunt cu un pas inaintea Europei dpdv al "reintorcerii la natura", pardon la oamenii strazii, clasa sociala in crestere vertiginoasa.
Adică C.G-ul ne-ar vrea boschetari ? Nu cred treaba asta, clipul cu apa rece era făcut în contextul pandemiei când guvernul amenința să introducă certificatul verde și să condiționeze vaccinarea de a avea pâine, un loc de muncă, bani să plătești taxe sau chirie șamd.
Când toți erau disperați cu vaxinul, un om ironiza subtil acea panică generată de mass media, știu mulți care mi-au zis că nu s-ar fi vaccinat dacă nu era presiune de la locul de muncă, de la colegi sau dacă nu trebuia să plece în străinătate.

Citat:
Nu trebuie folosite ceaiurile culese si procesate de companii. Singuri trebuie sa ne procuram plantele medicinale de prin coclauri.
Nu m-am gândit că și acelea ar fi măsluite, văd că și farmaciile vând ceaiuri de plante, tincturi, creme, acuși o să vândă și cătină, miere la cât sunt de haloși să înghită și nișa cu elemente naturiste.

Citat:
Problema este ce faci DACA CASTIGI PRESEDENTIA???
Mi-a placut raspunsul sub forma de intrebare retorica a lui Bcali." Ce ma fac daca castig, ca n-am nici un habar cu sa conduc o tara."

Realizezi brusc ca din acel moment incepi sa te cufunzi in cloaca neagra si sinistra a compromisurilor de tot felul.
Toate jocurile par a fi făcute pentru Nicușor Dan, și vom avea din nou un președinte aiuristic raportat la fișa postului, va fi o prelungire iohanesiană a mandatelor prezidențiale.

Oricum există consilieri Petrișor Peiu, poate și Mugur Isărescu pe partea financiar bancară sunt mulți oameni care ar ajuta președintele să înțeleagă ce e de făcut, fiindcă deși pare că președintele are rol de politică externă, dacă nu se implică ajung multe aspecte lăsate la voia sorții.

Last edited by Iorest; 12.04.2025 at 08:50:34.
Reply With Quote