View Single Post
Vechi 12.04.2025, 20:44:52
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Pragmatic vorbind as afirma ca da deoarece deocamdata nu exista alternativa.
De fapt nu ar fi altceva decat o emulare a ceea ce deja in mod AMPLU se intampla in SUA si UE, a modelului vestic dorit/la moda si de urmat a majoritatii populatiei de la noi. Drept exemplu..in tramvaie, autobuze si pe strada in Bucuresti vorbitul in engleza in randul tinerilor a devenit o normalitate.

Din nou gandind practic ceea ce se intampla dpdv al deficitului energetic si al resurselor, Homelesii/boschetarii sunt cei mai economi si lipsiti de putere si ca urmare cei mai doriti de cei din grupul Gretei-WEF.
-n-au caldura, A/Conditionat, nu pot aprinde lumina, n-au gaze, n-au transport personal pe carburanti, n-au case, canalizare, deseori n-au nici familii care sa-i caute in caz ca dispar, samd...efectiv sunt cetatenii ideali"reveniti intr-u totul la natura"...dpdv a celor care vor pentru ei tot mai mult din resursele ramase. Zii ca nu-i asa!:)
Profesorul Călin Georgescu era pro încălzire cu cărbuni e clar că omul nu e cu planul nebunesc de emisii 0 de carbon și alte exagerări, mi se pare o figură ne-davosiană, ba chiar l-am auzit cum denunța modelul davosian.

Șoșoacă minte că planul hrană, apă, energie urmărește sărăcirea populației și transpunerea agendei 2030 în practică, să vină cu probe, pasaje cu similitudini.

Sa nu-mi spui ca CG sau cei 11 are/au vre-o bagheta magica scoasa de undeva... care va industrializa tara peste noapte si ne va scoate tineretul din saracia care-i paste.[/quote]