View Single Post
Vechi 14.04.2025, 13:47:05
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Și alta treaba bună: numărul pe care nu îl cunoști, dar te-a sunat, îl cauți pe Google și vezi ce apare (dacă apar rezultate în Chineză sau orice alta limba, sau review-urile sunt negative în legătură cu respectivul număr, e clar că e înșelătorie / frauda. Ii dai BLOCK / REPORT AS SPAM direct). Dacă apar rezultate legitime precum site-uri oficiale ale companiilor, instituțiilor statului și asa mai departe, atunci numărul e de incredere
Numarul parea ok, al unei filiale bancare din Arad, in cazul meu. Banuiesc ca in cazul unor fraude elaborate pot crea si un site si multe altele.
Ce cred eu, conteaza ce reprezita telefonul pentru cineva, e un mijloc de comunicare sau un soi de extensie existentiala a omului? Conspirationistii ii tot dau cu cipuri injectate prin vaccin sau poate prin cola, sa afle statul ce faci, pai oamenii se ofera voluntari, se holbeaza toata ziua in telefon, isi fac publice toate gandurile si detaliile personale, nici la baie nu se mai duc fara el, daca suna cineva? E normal cand te suna "banca" sau "politistul" sa le dai toate datele si banii din cont. Am prieteni care baga zilnic detalii, unde sunt, cu cine, ce fac, cat de fericiti sau "recunoscatori" sunt, te doare mintea.
Reply With Quote