Citat:
În prealabil postat de Moroco
Nu fiti patimasi, nu idolizati candidatii la prezidentiale, fiindca toti sunt foarte buni, asa ca lasati poporul sa decida.
Insa dupa cum pare sa mearga lucrurile vom avea turul 2 inapoi, caci CG-Simion va ajunge in turul 2 cu Elena Valerica Lasconi si se va arata dreptea
|
Posibil să nu intre nici Simion în T2, mai sunt 2 săptămâni de campanie și din câte se vede după 5 campanii din aprilie-mai 2024 -europarlamentare până în mai 2025 deja a obosit și el, nu mai are entuziasmul de la început.
Într-un fel e bine că ne scutește de afișe stradale nesimțite cum au Nicușor și Crin decontate din banii noștri și nici nu dă bani să apară la televiziunile care cer sute de mii.
Îmi place că e liniștit tocmai ca să nu enerveze electoratul cu ceva împotriva lui, iar ceilalți fug unii de alții că nu știu dacă intră în finală după o dezbatere.
Citat:
În prealabil postat de cozia
Vad ca si Gigi zice ca va iesi Alain Delon. Si eu am aceeiasi impresie, el sau Pontosu va iesi cu siguranta, indiferent de cate sate "a inundat".
|
Ponta intră în T2 doar la televiziunea lui Ghiță, că în rest nimeni nu-l dă în T2, șanse mari să termine sub Nicușor, iar Crin să profite de legendarea pozitivă că nu a turnat și de sprijinul a 3 partide guvernamentale cu tot cu activul lor și banii lor de campanie.