View Single Post
Vechi 20.04.2025, 19:13:44
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Nu există acel așa-zis cod sacru sau preoțesc despre care vorbești, acolo este vorba despre niște principii generale peste care nu doar că se poate trece, dar trebuie să se treacă atunci când unii politicieni sînt membri ai Bisericii și prin urmare trebuie făcute diligențele necesare pentru a fi convinși să propună și eventual chiar să pună în practică măsuri care vizează mîntuirea și / sau dezvoltarea spirituală și morală în sens creștin a societății, societate care face parte măcar parțial din Biserică.

O altă problemă reală cu arhierimea este că nu doar că nu respectă codul preoțesc, cel adevărat, nu cel falsificat de ei, dar au pus și pun în practică alte coduri ne-sacre și chiar anticreștine, care vizează ingerințe ilegitime și chiar și infracționale în multe cazuri din partea „politicului” (și nu doar a lui) în viața Bisericii, mergîndu-se până la poliție politică sau politico-religioasă represivă împotriva unora dintre credincioși, în favoarea a tot felul de slujitori ai Răului din politică, inclusiv a multora care nici nu fac parte din Biserică, iar unii sînt chiar dușmani mai mult sau mai puțin fățiși ai Bisericii. Practic este vorba despre colaborări vădite de influențe satanice ale unor arhierei, și ale unor acoliți și „consilieri” ai arhiereilor, cu diverse forțe ale Răului, pentru ca ei să ducă „o viață bună”, în „pace și liniște” cu slujitori ai Răului, așa încât diverse forțe satanice efectiv exercită ingerințe vătămătoare, criminale în sens larg, infracționale asupra unor membri ai Bisericii, în mod ilegitim (adică fără să existe culpă corespunzătoare, sau chiar fără nicio culpă a părților vătămate de mîrșăvia și complicitatea arhiereilor și a „consilierilor” lor cu slujitorii Răului, ai satanei), pentru ca la schimb să ofere „protecție”, tot în raport cu Biserica, în primul rînd, unora care în mod normal nu doar că ar trebui caterisiți, dar unii ar putea să fie excomunicați și chiar anatematizați.
Eu știu foarte clar că atunci când unii preoți și călugări au încercat sa facă campanie pentru Georgescu, ca s-a spus foarte clar că nu e voie sa faci astfel de lucruri.

Cat despre anatemizare, aici am sa las asa ca un comentariu de reflectat: crezi ca e o măsură efectiva, dat fiind faptul ca o parte din acei preoți/ călugări care au legătură cu sistemele în slujba Raului, pot sa pună prin fel de fel de interpuși, alți pioni și automat istoria se repeta?

La urma urmei, administrația BOR știe cel mai bine ce face și, deși cu deficiente, eu totuși am observat ca dojenile bisericești au fost aplicate de fiecare data când a fost cazul
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote