Citat:
În prealabil postat de Andrew
Eu știu foarte clar că atunci când unii preoți și călugări au încercat sa facă campanie pentru Georgescu, ca s-a spus foarte clar că nu e voie sa faci astfel de lucruri.
|
Preotul și călugărul are drept de vot, din ce am văzut nu i-a făcut nimeni campanie direct, doar s-a dus el pe la mănăstiri și Biserici, trebuia să-l dea afară sau cum ?
Văd că nu constați propaganda uriașă pusă la cale pentru Crin Antonescu de aprox 2 săptămâni, orice clip deschid pe youtube, iese împuțitul ăsta la iveală și copiază mesajele lui Călin Georgescu adică că el vrea pace în Ucraina, când de fapt România s-a angajat prin Bolojan să trimită trupe de pacificare pe teritoriul Ucrainean care pot intra în conflict direct fiind pe terenul acela.
A copiat și mesajul lui Corneliu Vadim Tudor din 2000 când spunea că trebuie execuții pe stadioane cu variația că i-ar ucide pe traficanții de droguri în public, nimeni nu s-a sesizat să-l amendeze sau să-l penalizeze ca pe Vadim în 2000 - în fapt acest manipulator se duce cu mesajele astea să vrăjească electoratul suveranist, a împrumutat teme de la Vadim și C.G., unele radicalisme din anii 2000 ca să ia voturi din alt bazin electoral.
Dacă o să iasă Antonescu președinte după cât rău a făcut ticălosul ăsta României, vă meritați soarta.
Se înjura cu Antena 3 când a picat Uniunea Social Liberală și era considerat un trădător, acum toată ziua e promovat acolo, pe internet,
oare cât costă buzunarul nostru să difuzezi clipul electoral de milioane de ori într-o lună ?
Nu vă e rușine să mai vorbiți de Călin Georgescu când o amplă operațiune de manipulare se desfășoară în favoarea lui Crin Antonescu ?