View Single Post
Vechi 20.04.2025, 21:28:44
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Eu știu foarte clar că atunci când unii preoți și călugări au încercat sa facă campanie pentru Georgescu, ca s-a spus foarte clar că nu e voie sa faci astfel de lucruri.
Preotul și călugărul are drept de vot, din ce am văzut nu i-a făcut nimeni campanie direct, doar s-a dus el pe la mănăstiri și Biserici, trebuia să-l dea afară sau cum ?

Văd că nu constați propaganda uriașă pusă la cale pentru Crin Antonescu de aprox 2 săptămâni, orice clip deschid pe youtube, iese împuțitul ăsta la iveală și copiază mesajele lui Călin Georgescu adică că el vrea pace în Ucraina, când de fapt România s-a angajat prin Bolojan să trimită trupe de pacificare pe teritoriul Ucrainean care pot intra în conflict direct fiind pe terenul acela.

A copiat și mesajul lui Corneliu Vadim Tudor din 2000 când spunea că trebuie execuții pe stadioane cu variația că i-ar ucide pe traficanții de droguri în public, nimeni nu s-a sesizat să-l amendeze sau să-l penalizeze ca pe Vadim în 2000 - în fapt acest manipulator se duce cu mesajele astea să vrăjească electoratul suveranist, a împrumutat teme de la Vadim și C.G., unele radicalisme din anii 2000 ca să ia voturi din alt bazin electoral.

Dacă o să iasă Antonescu președinte după cât rău a făcut ticălosul ăsta României, vă meritați soarta.

Se înjura cu Antena 3 când a picat Uniunea Social Liberală și era considerat un trădător, acum toată ziua e promovat acolo, pe internet, oare cât costă buzunarul nostru să difuzezi clipul electoral de milioane de ori într-o lună ?

Nu vă e rușine să mai vorbiți de Călin Georgescu când o amplă operațiune de manipulare se desfășoară în favoarea lui Crin Antonescu ?

Last edited by Iorest; 20.04.2025 at 21:31:06.
Reply With Quote