View Single Post
Vechi 25.04.2025, 19:50:52
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit Zalmoxis este Dumnezeul nostru iar noi, geto-dacii , Poporul Lui

Zalmoxis este Dumnezeul/Regele nostru (Adevărat) și noi - geto-dacii,suntem poporul (Ales) Lui

Fraților,mai in glumă mai în serios am zis să abordez totuși și aspecte mai locale/autohtone despre țara noastră, despre originile noastre despre Dumnezeul Nostru,pe care nu cred că trebuie să-l abandonăm și deasemenea nu cred că era fals sau un demon.

Ci cred că dacă vrem să aflăm cu adevărat cine suntem trebuie să aflăm cine am fost cu adevărat.

Vă dați seama că acest topic nu vă fi la granița cu conspirația, ci va înota pur și simplu in conspirație, speculație și poate uneori note de ironie, umor și chiar cinism,dar nu-mi pasă.

Vreau să ne aruncăm așa cu toată ființa in aceste subiecte,care au mai fost viralizare în ultima vreme,dar pare că s-au dus în prezent în direcții mizerabile cu scopuri de propagandă, politică, interese personale și extremism infect.

Pentru mine acești oameni sunt inexistenți și alături de ceilalți care și-au bătut joc de țară, toți împreună ar trebui pedepsiți direct in regim de pedeapsă capitală,asta ar fi prima lege pe care aș înainta să o reintroducem de urgență.

Mi-am dat seama că alta soluție nu există pentru exterminarea acestor mizerii și trebuie eliminați total și judecați de intreg poporul, deasemenea sentința dată de popor și abia după ce scăpăm de aceste jeguri existențiale și deșeuri organice…

Abia atunci ne putem relaxa și reclădi țara și poporul după legile unor ființe evoluate, superioare bazate pe pace, nonviolență, prosperitatea etc.

Însă ACUM, prioritate este lupta împotriva acestor mizerii, și eliminarea lor totală sub orice formă.

Cu asemenea oameni nu se negociază,nu se stă la discuții, aceștia trebuie de urgență scoși de acolo de popor.

Li s-au dat șanse destule, deci măsurile actuale și cele din trecut nu mai sunt de actualitate.

Singura soluție este înlăturarea lor imediată și pedeapsa capitală pentru eliminarea totală și descurajarea viitoare.

Tăiem raul de la rădăcina complet.

Am pierdut sute de anii de evoluție, prosperitate și bogăție furata constant de la noi.

Ce folos că avem cea mai frumoasă, completă, bogata și minunata țară dacă numai alții au trăit bine in ea și de pe urma ei,iar noi deși ne-am născut aici,am fost mereu slugi.

După ce tăiem capul trădătorilor români care ne vând constant,ne vom cere înapoi drepturile,comorile furate și înstrăinate și pământurile luate de la noi.

Da, așa vom face!

Gata cu vorbăria goală,cu minciunile,cu banii cheltuiți pe alegerile fabricate,cu discursuri despre nimic.

Ne mințiți pe banii noștri,de atâția ani.

Noi nu vrem și n-am vrut niciodată să invadam pe nimeni,nu am avut nevoie de la nimeni de nimic fiindcă am avut de toate.

VREM DOAR SĂ TRĂIM IN PACE ȘI LINIȘTE CU CE AVEM!

Dacă am luat de la alții a fost fiindcă și ei au luat destul de la noi!

Dacă am plecat la alții a fost fiindcă au venit alții peste noi!

Ați vrut să ne cuceriți de atâtea ori însă v-am invadat noi în mod pașnic.

SUNTEM PESTE TOT ACASĂ FIINDCĂ DE LA NOI A PLECAT TOTUL!

ADEVĂRUL IESE LA SUPRAFAȚĂ ȘI NOI…

NOI DEȚINEM ADEVĂRUL!

Hai că m-am “aprins” prea tare, însă dragii mei, frații mei nu observați că în conștiința noastră există mereu acel sentiment că noi suntem cei mai cei?

Pentru că chiar suntem, și asta a fost ascuns și încă este extrem de păzit.

Dar chiar dacă ei ne pun mereu lacăt,ne închid gura,ne fac slugi,ne mint,ne fură,ne cumpărată,ne lasă doar trădători la conducere…

NOI ȘTIM!

Și vom trimifa!

Nu cu armele,nu cu război,nu cu distrugere ,nu cu bombe nucleare…

Nu așa!

Noi vom triumfa cu ADEVĂRUL

CU PACEA

Cu soluția pentru salvarea Planetei!

Nu crezi?

Ei bine,CREDE!

Atâta ți-a mai rămas, Credința, Conștiința, Dorința

Puterea de a aduce o schimbare totală a dinamicii acestei Planete.

Dragii mei, adevărul despre noi, despre geto-daci,va schimba omenirea.

Nu doar pe noi înșine,ci va zgudui Pământul și îl va întoarce spre NOI

Ți-am atras atenția?

Încă crezi că sunt fantezii și vise și baliverne?

Ei bine in continuare vom explora aceste teme,dar într-un mod cu totul diferit și din perspective cu totul noi.