View Single Post
Vechi 30.04.2025, 08:59:27
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit Superb. Bravo Romania!

Confruntarea de pe TVR a fost superba... mi-a fost drag de fiecare candidat si cred ca fiecare merita in felul sau sa ajunga in turul 2 cu George Simion, care n-a participat ca sa nu incurce dezbaterea inutil vrand ca un altruist sa dea sansa sa se afirme ceilalti mai mult... timp.

Sper ca prin alegerile astea de un inalt nivel sufletesc, intelectual si democratic vom iesi din epocile tradarilor tradatorilor deserti si vom intra cu tara stralucirii in Raiul si Biserica de Credinta a Domnului... caci pare ca insfarsit am fost iertati de Tatal cu Duhul intru Cuvant.

Prctic nu mai stiu cu cine am sa votez fiindca de fiecare imi place si mi-e drag, fiind bun de presedinte, fiecare in felul sau. Toti sunt destepti, credinciosi, luminosi, curajosi... sigur ca au facut pacate si greseli dealungul vietii, dar pare ca au reusit sa iasa din cadere si tradare ca sa se reintoarca la o viata normala onorabila, la Credinta si la slujire divino-umana... a strainului conlocuitor si a cetateanului român de pretutindeni indiferent de nationalitate, rasa, culoare, varsta sau sex... cu empatie pentru batrani si copii cat si pentru defavorizatii soartei.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 30.04.2025 at 11:52:44.
Reply With Quote