Citat:
În prealabil postat de Moroco
Prctic nu mai stiu cu cine am sa votez fiindca de fiecare imi place si mi-e drag, fiind bun de presedinte, fiecare in felul sau. Toti sunt destepti, credinciosi, luminosi, curajosi... sigur ca au facut pacate si greseli dealungul vietii, dar pare ca au reusit sa iasa din cadere si tradare ca sa se reintoarca la o viata normala onorabila, la Credinta si la slujire divino-umana... a strainului conlocuitor si a cetateanului român de pretutindeni indiferent de nationalitate, rasa, culoare, varsta sau sex... cu empatie pentru batrani si copii cat si pentru defavorizatii soartei.
|
Bă aproape că aș vota Nicușor numai să nu ajungă în finală Căcă, cred că ăsta ar fi votul Util, practic ar mai fi 10 ani în stilul nesimțirii lui Iohannis cu eventuale accente dictatoriale vezi legea lui Antonescu, profesor de istorie care incriminează și sfinții închisorilor și te face pasibil de cercetare penală dacă-i evoci pozitiv, deoarece au avut în trecutul lor din tinerețe episoade scurte când cochetau cu idei legionare.
Măcar Nicușor Dan nu urmărește să bage oamenii la închisoare, pare prea pămpălău să se țină de sforării nerușinate și de urzeli diabolice.
Iarăși o să câștige Iliescu, am văzut că până și Băsescu trage ultimele tiruri în direcția CăcăRaw, poate s-o trezi electoratul e clar că jocurile erau pentru Antonescu în ultimele 2 săptămâni.
Are zeci de milioane de afișări la clipurile electorale și are doar până în 10.000 de abonați, i-au pompat vizibilitatea clipurilor cu algoritmi controlați.