View Single Post
Vechi 02.05.2025, 20:37:42
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Eu aud pe viu in realitate ca mai toti tinerii in special IT istii vor vota Nucusor, adica cei care au dus-o ca n sanul lui Avraam in timpul lui Ioha-Dulapul, acelasi tip de pampalau care le-a facilitat joburi si salarii uriase de 10000-15000RON pe luna.
Până la urmă și eu mă gândesc să-l votez că m-am cam săturat de PNL-PSD le ajunge 35 de ani, dacă ies tot ăștia care au anulat turul 2, au comasat locale cu europarlamentare când au fost 1 milion de voturi anulate *toate cele 5 buletine în total - CJ-CL-Președinte CJ - Primar- Europarlamentari înseamnă că pot să facă orice, că oricum lumea e prea permisivă sau proastă și le permite.

S-au pișat de democrație în formă continuată până și Parlamentarele au fost lipite de Prezidențiale în speranța că finala va fi PNL-PSD și va duce tot partidele astea la peste 50% amândouă.

Nu mai vreau PNL-PSD, prefer să văd o finală între 2 tineri Nicușor-Simion, ăștia doi sunt ca niște prieteni din copilărie, unul tocilarul calculat și încetinit dar bine intenționat, altul impulsivul coleric, hiperactiv, dar prietenos și sufletist.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Degeaba zici tu ca este foame...sunt foarte multi tineri care fac saci de bani si cumpara apartamente si terenuri cu BANII JOS! M-am convins cu ochii mei, nu din auzite.
Păi dacă aduni și zona Periurbană - Metropolitană a marilor orașe gen Șelimbăr Sibiu, Moșnița Nouă, Dumbrăvița, Giroc (Timiș) Miroslava (Iași) împreună cu reședințele de județ majore ca și populație, tot nu-ți ies mai mult de 4-5 milioane de oameni cu drept de vot.

Tinerii votează infect de puțin între 18-35 de ani nu votează nici măcar 50%, dacă ar vota 95% între tinerii 18-40 - s-ar termina cu orice alegere mare de Primari, Președinție, Europarlamentare, Parlamentare fiindcă practic s-ar topi ponderea celor peste 65 de ani. Iar 40-60 votează echilibrat, nu doar cu PSD-PNL.

Last edited by Iorest; 02.05.2025 at 21:58:17.
Reply With Quote