08.04.2008, 19:01:46
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de SSB
Eu sper sa am ce invata de la dumneavostra, ca de la mine nu cred ca aveti ce invata... La 19 ani ai mei, inca sunt pic si nu cunosc nimic. Cu toate acestea, din 19 ani ai mei, 10 ani au fost cheltuiti, cu folos, spre documentarea religioasa si cu studierea individuala a Sfintelor Carti Ortodoxe, ziditoare de suflet, duhovnicesti si lipsite de controverse. Asa mi-am inceput eu drumul spre plaiurile Ortodoxiei stramosesti, si inca mai am de mers pana voi ajunge macar la o margine a acestuia... Poate aici voi afla o margine electronica! Cu ajutorul Lui Dumnezeu orice este posibil.
|
Tare ma bucur cand vad cate un tanar dornic si iubitor de ortodoxie. Si sa sti ca toti avem de invatat unul de la celalalt si apoi cat traim tot invatam . Oricum bine ai venit in marea familie crestin ortodoxa de pe acest forum. Tinand cont ca ai 19 ani si 10 ani ai fost in invatatura ortodoxa, asta insemand mai bine de jumatate din existenta ta de pana acum, e ceva. Ce bine ar fi fost daca as fi putut spune si eu acelasi lucru.Dumnezeu sa ne lumineze pe toti !
|