Comparativ, gândiți-va că până în prezent costul Catedralei Mântuirii Neamului a fost de 270 de milioane de euro și un cost total va fi estimat undeva la 400 de milioane de euro,iar președintele Iohannis a cheltuit “doar “ 27 de milioane de euro pe “căruțele “ aviatice cu “vizitii “ privați.
Deci acest circ costă “IMENS “, gândiți-va că Marea Britanie și Italia împreună nu se apropie la un asemenea cost când organizează alegeri și ele sunt superputeri mondiale.
Noi aruncăm pur și simplu cu banii doar pe politică, biserici de orice cult,nu doar Catedrale,dar și alte”case de rugăciune “ cu circul lor specific.
Spălăm banii numai prin culte religioase, că doar ăstea se construiesc și aruncăm bugetul doar pentru politică și religie și mass-media.
Păi da tu mergi cu 30 km/h viteză medie cu trenul și te speli la lighean cu apă rece după ce vi de la wc ul din fundul curții ca sa mergi la un spital unde dai mită ca să-ți găsească câteva boli și îți iei copilul de la școala care stă să se dărâme…
Și de biserici ai tu nevoie și de circ politic.
Acolo dai banii…
Păi nu este asta PROSTIE pură?
A ta,a mea ,a noastă!!!
Normal că doar bisericile și politicienii prosperă in tara asta, dacă aceștia nu produc nimic, doar consumă de la ceilalți.
Normal că dacă tu produci și ești impozitat și rămâi cu buzunarele goale și te duci la biserica care plină de toate și te duci la politician și la cei care lucrează la stat pe bănii tăi.
Includ aici toate cultele,și eu sunt un om care apreciază spiritualul și religia și etc…
Dar realitatea trebuie să o vedem!!!
BISERICA TREBUIE SEPARATĂ DE STAT!
În mod realist!
Și actualul stat schimbat din temelii!
Deasemenea în mod real!
Nu prin vot,nu prin partide,nu prin dezbateri,nu prin alți oameni…
PRIN SCHIMBAREA MENTALITĂȚII
A PERSPECTIVEI
A DIRECȚIILOR
A PRIORITĂȚILOR
A TUTUROR