View Single Post
Vechi 05.05.2025, 22:02:19
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Da, însă Untold produce ceva,nu doar zgomot,ci și bani.
Saga festival produce drogangism, scandal public, distruge stadionul național într-o perioadă când sunt cupele europene și se pierd bani din bilete și din performanță.

Citat:
Degeaba dau tu și eu bani pentru Biserică, că ea produce doar pentru ea și pentru acei ghost investor,care are afaceri prin intermediul bisericii și nu plătește impozit pe profit.
Prefer o lume axată pe credință, nu pe cultura morții.

Citat:
De asta se construiesc “în prostie” atâtea biserici și case de rugăciune, fiindcă pe lângă ele sunt afaceri scutite de impozit.
Cele mai multe le-au construit neoprotestanții fiindcă voiau să devină vizibili în marile aglomerări urbane.

Citat:
Nicio biserica nu se construiește din acuta nevoie de “prezența lui Dumnezeu” pentru acest popor însetat până la infinit de unirea cu divinitatea.

Hai să nu fim ipocriți !
Am impresia că ne iei la mișto, ți-am explicat că văd multe Biserici noi în foste comune, care devin orașe, acolo într-o bisericuță de lemn încap sub 100 de oameni și iarna nu ai cum să stai pe afară.

Într-o Biserică de zid nu încap mai mult de 300 de persoane.