View Single Post
Vechi 05.05.2025, 22:27:52
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Altcineva “ne ia la mișto”,eu doar spun ADEVĂRUL!

Plus că întotdeauna îmi place să “discut “ pe orice subiect cu tine ,iar discuțiile dintre noi sunt mereu in contradictoriu.

Sunt “pe teren “ vizitând țara, și am ieșit din zona de meditație și contemplație interioară și speculație filosofică.
Eu văd Biserica vie de la fața locului, sunt destule locuri unde nu ai loc Duminica la Biserică la Liturghie, ținând cont că mare parte din populația României e prin afară, că sunt mulți care lucrează Duminica că așa vrea guvernul și Banca Mondială care împrumută sub condiții.

Dacă s-ar întoarce și frații noștri de afară care au gustat din pâinea mucegăită a traiului printre străini și nu s-ar lucra Duminica, ar fi și mai pline Bisericile.

Ce să faci dacă nevoie de lăcaș de cult e pentru 10.000 de oameni și tu ai loc pt 500, sunt Biserici unde și la maslu sunt sute de persoane în timpul săptămânii în orașe.

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Și cu bune cu rele, țara evoluează, este vie și parcurgând jumate din ea într-o săptămână n-am cum să nu văd și simt că vibrația sau conștiința, vorba “prietenului tău” ,este extrem de puternică.
Țara va evolua și după 18 mai și ar fi evoluat indiferent de regim politic și dacă era Vadim în 2000 există o forță anti-inerție care pune lucrurile în mișcare.

Ce mint porcește unii care se zugrăvesc în falși reformiști dar care în fapt jefuiesc bugetele orașelor mari e că fără ei nu se evolua, lucru fals infirmat de evoluția tuturor țărilor, și Albania sau Bosnia au evoluat din anii 90.