Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Altcineva “ne ia la mișto”,eu doar spun ADEVĂRUL!
Plus că întotdeauna îmi place să “discut “ pe orice subiect cu tine ,iar discuțiile dintre noi sunt mereu in contradictoriu.
Sunt “pe teren “ vizitând țara, și am ieșit din zona de meditație și contemplație interioară și speculație filosofică.
|
Eu văd Biserica vie de la fața locului, sunt destule locuri unde nu ai loc Duminica la Biserică la Liturghie, ținând cont că mare parte din populația României e prin afară, că sunt mulți care lucrează Duminica că așa vrea guvernul și Banca Mondială care împrumută sub condiții.
Dacă s-ar întoarce și frații noștri de afară care au gustat din pâinea mucegăită a traiului printre străini și nu s-ar lucra Duminica, ar fi și mai pline Bisericile.
Ce să faci dacă nevoie de lăcaș de cult e pentru 10.000 de oameni și tu ai loc pt 500,
sunt Biserici unde și la maslu sunt sute de persoane în timpul săptămânii în orașe.
Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Și cu bune cu rele, țara evoluează, este vie și parcurgând jumate din ea într-o săptămână n-am cum să nu văd și simt că vibrația sau conștiința, vorba “prietenului tău” ,este extrem de puternică.
|
Țara va evolua și după 18 mai și ar fi evoluat indiferent de regim politic și dacă era Vadim în 2000 există o forță anti-inerție care pune lucrurile în mișcare.
Ce mint porcește unii care se zugrăvesc în falși reformiști dar care în fapt jefuiesc bugetele orașelor mari e că fără ei nu se evolua, lucru fals infirmat de evoluția tuturor țărilor, și Albania sau Bosnia au evoluat din anii 90.