View Single Post
Vechi 06.05.2025, 07:00:35
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit Io cu cine votez?

Pai o sa merg la vot (daca mai da Dumnezeu si mai traiesc pana atunci sa pot umbla, iubi si vota) si o sa pun stampila pe Simion, pe George Simion dar si pe Nicusor Dan, deci o sa-i stampilez pe amandoi pentru ca amandoi imi sunt foarte dragi sufletului meu (pacatos)... asa ca nu vreau sa mai intru in conflictele de pe televiziuni si o sa las sa decida Dumnezeu si poporul, ca io am decis destul, defapt vreau sa las sa decida mai mult poporul ca Domnul nu se amesteca, El nu participa in alegeri de partea nimanui pentru ca Imparatia Lui in care este El mare Imparat nu este din lumea aceasta.

Deci o sa votez cu domnul George Simion Nicusor Dan! Stiu ca baietii in loc sa puna un vot in plus la fiecare candidat ca sa ma respecte o sa-mi anuleze votul de parca n-as fi votat cu niciunul. Nu cer sa puna un vot intreg ci sa puna jumate de vot la unul si jumate de vot la celalalt ca sa nu nedreptatim pe ceilalti alegatori care voteaza numai cu unul dintre ei.

Hai Simion, Hai Nicusor Dan, hai sa va vedem la dezbateri, sa vedem cum va prezentati in marea confruntare a dialogului competent si competitiv. Hai sa va vedem cat de responsabili sunteti si cum veti raspunde la intrebarile noastre legitime lansate prin jurnalisti sau culese din popor! Ce-ati facut si ce-o sa faceti?.. cu noi, cu voi si cu tara.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.05.2025 at 07:31:37.
Reply With Quote