Rareș Bogdan susține suveranismul AUR și șterge pe jos cu Maia Sandu după tradarea PNL: ”Bolojan are pe dracu' influență. FEMEIA L-A SUNAT PE MACRON și i-a spus: Lasă-l domn’e pe ăla, pe Crin Antonescu, noi îl votăm pe Nicușor Dan!”
„Abia aștept să mă întâlnesc faț în față cu Maia Sandu și cu Igor Grosu și să le bat obrazul pentru că în timp ce noi i-am sprijint în toate modurile, l-au mințit pe Bolojan. Am crezut că Bolojan are influență. Bolojan are pe dracu' influență! Au promis că ne vor sprijini în alegeri, iar Nicușor Dan a luat 53% iar Crin Antonescu 27%. Maia Sandu ne-a spus în față ceva și apoi a dat voturile lui Nicușor Dan. FEMEIA L-A SUNAT PE MACRON și i-a spus: Lasă-l domn’e pe ăla, pe Crin Antonescu, ce treabă are Crin Antonescu, noi îl votăm pe Nicușor Dan””, a acuzat Rareș Bogdan.
El a mai afirmat că este momentul ca PNL să intre în Opoziție: „Dacă cumva câștigă Simion, suveraniștii trebuie lăsați să guverneze România”, a spus Rareș Bogdan.
Europarlamentarul a mai fost întrebat cum se vede de la Bruxelles ceea ce se întâmplă în aceste momente în România.
„Vă spun o chestiune în exclusivitate, că mi-a crăpat obrazul de rușine. O doamnă foarte importantă pentru PNRR, cea care supervizează PNRR-ul în România, mi-a spus „domnul Bogdan, mai aveți de gând, voi românii, să mințiți? Domnul Boloș ne minte, domnul Ciolacu ne minte, domnul care a fost înainte ministrul Finanțelor ne-a mințit? Nu le puteți spune oamenilor acestora să nu ne mai mintă cu PNRR? Pentru că sunteți rușinea Europei, pe ultimele locuri”, a răspuns Bogdan.