Mi sa mai spus sa citesc Noul Testament si am sa o fac...
Dar eu eram nelamurit in legatura cu "conectarea" cu ingerul pazitor deoarece mi s-a intamplat un lucru ciudat de Sf. Nicolae. In urma cu ceva timp am primit de la mama informatiile despre ce am mentionat mai sus si am incercat, nestiind ca nu e bine. Mi s-a parut un pic ciudat ce scria in (..) paranteze la acea rugaciune dar nu am luat in considerare. De Sf. Nicolae, in ghete(fiindca inca mai sunt copil :))am pus o scrisoare adresat Mosului in care l-am rugat sa i-o dea ingerului meu( ceea ce poate parea prostesc, dar eram bucuros. In ea din cate imi amintesc, am pus-o o alta scrisoare adresa ingerului de data aceasta. In cea din urma m-iam rugat ingerul sa imi lase o funditza daca a primit scrisoarea mea. Si mai tarziu cand m-am intors in camera, in ghete am gasit o funditza aurie. Inca o mai am........
Nu mai stiu exact ce am scris in scrisoare, dar parca ii multumeam ingerului pentru ca m-a ajutat in perioada cu tezele (Sunt a 8-a deci de aceea ma port copilareste).
Din cauza acelei fundite am dorit sa pot vorbi cu el mai mult.
In cele din urma, dupa orele de Religie tinute de domnul profesor la scoala despre cultele religioase, am realizat ca aceasta "metoda" nu este chiar dreapta si de aceea am avut indoieli. Acestea au fost defapt cauzele pentru care am deschis acest topic.
|