View Single Post
Vechi 11.05.2025, 21:29:50
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Boss polacii produc foarte multă electricitate inclusiv pe cărbuni, nu sunt prostalăi ca guvernul PNL care punea intenționat bețe în roate hidrocentralelor și altor active strategice.

Polonia a deschis un colos economic pe cărbune, cu o putere de 910 MW, la Jaworzno, informează The Varsaw Voice, citat de Știripesurse.

La capacitatea maximă, noua centrală va genera anual 6,5 TWh, prin arderea a circa 2,5 milioane tone de cărbune.
...

Pe 5 martie, șeful politicii de mediu Green Deal, Frans Timmermans a anunțat revenirea la energia clasică, în contextul războiului din Ucraina.
Bine sefu, conducerea din sistemul nostru energetic sunt niste prostalai iar polacii sunt extrem de eficienti si inteligenti.

Ce sa zic, fiecare su sursele lui. Tu cu ale tale eu cu ale mele. Si las' ca mai vorbim peste cateva luni, sa speram ani. Sa nu uitam ca am discutat aspectul asta:) desi atunci nu va mai conta...

Vreau sa mentionez ca cel mai imputit lucru legat de penele de curent prelungite vor fi intreruperile de apa si canalizatie-wc. In timp ce la tara nu-i nici o problema, noi deja la bloc am stabilit traseul pe unde vom sapa haznaua din apropiere in caz de ceva.