View Single Post
Vechi 12.05.2025, 10:19:26
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Am adăugat și un PS, și sunt ușor dezgustat de faptul că se folosește un mediu religios, pentru care aveam respect in scop politic.
Monahii din Athos nu au fost niciodată desprinși de țară, adică au obligația să se roage părintește pentru noi dar nu ne pot mustra când greșim.
Nu înțeleg de ce înaltul cler maghiaro-german are dreptul să facă politică indicând să votăm Șordan sau Iohannis, fără să aducă în discuție niciun canon sau principiu pt care Simion sau Ponta în trecut ar fi fost vreun pericol.

Dar un om care trăiește în curvia-concubinajului de 20 de ani și dă un model prost de la vârf, ba chiar vrea să-și legalizeze parteneriatele civile ca să scape de imaginea negativă și ar fi vârf de lance în asta prin propriul model nu poate fi îndreptat cu argumente canonice.

Îți dai seama ce înseamnă un lider care nu încurajează asumarea familiei pentru tânăra generație, „stau și eu în concubinaj că șeful statului Șordan stă, sunt și eu ateu-liber cugetător ca Ion Iliescu, nu-mi asum nici eu sarcina creșterii copiilor ca Iliescu și Iohannis”.

Toate modelele astea liber cugetător, concubinaj, fără copii sunt modele din comunismul benign, modele a la Marx și Engels.

Last edited by Iorest; 12.05.2025 at 10:24:01.
Reply With Quote